2019-07-20 06:09

LOVITURĂ pentru Dragnea: DNA cere condamnare mai mare la APEL

 |  22:41
LOVITURĂ pentru Dragnea: DNA cere condamnare mai mare la APEL

Surse judiciare, citate de Stiripesurse.ro, au declarat că DNA a atacat cu apel decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea în dosarul DGASPC, urmând ca în ultima faza procesuală să ceară o pedeapsă mai mare.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman, pentru acuzația de instigare la abuz în serviciu. Decizia a fost luată de doi dintre cei trei magistrați care fac parte din complet, respectiv Geanina Arghir și Constantin Epure. Surse din sistem au precizat că magistratul care ar fi dorit achitarea liderului PSD este Ștefan Pistol.

După redactarea motivării, cel mai probabil după vacanța judecătorească, magistrații vor stabili un prim termen în această cauză. Completul de 5 judecători va dispune o sentință definitivă, scrie Stiripesurse.ro.

În faza de fond, DNA a cerut 7 ani și 6 luni de închisoare pentru liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-27Parerea ta...

LEVST.
27 Iun 2018

daca aest "pistol" ( care trebuie sa fie pistol de apa!) este cel care a cerut achitarea , atunci trebuie sa-si schimbe numele, in prastie...Gunoi...Iar cine are caderea legala sa-l demita , trebuie sa o faca urgent si apoi scormonit in toata activitatea lui, cu siguranta ca banditul poate fi trimis la puscarie si nu la pensie, cum face bovina de Sibiu cu asemenea magistrati...
FREACA MENTA
28 Iun 2018

FREACA SI EI TIPARU . DEVINE CURAT , EL SI TILHARI , VIOLATORI , ETC . CU AJUTORUL LUI PORCUL IORDACHE - VILCOV . IN CE HAL A AJNS JUSTITIA LA MINA LUI . IN LOC SA IL INTREBE DE DEVALIZARILE FACUTE DE EL , IN CARACAL .
LEVST.
28 Iun 2018

ar fi chiar frumos sa primeasca 7 ani, cel putin atunci ar servi macar 3 ani... altfel, va fi precum voiculescu si alti mari banditi, primesc " ani grei" dar nu executa nici jumatate...
ANONIM
28 Iun 2018

e DE BUN SIMT NATIONAL ACESTA MAJORARE PT CA CE A IMPUS ACEST DRAGNEA INTREGII NATIUNI, CONDUCEREA PRIN TERTI DE CACAO NU ESTE PREVAZUTA CA INFRACTIUNE, DAR UITE CA E ACESTA MASURA. Asa scapam de coafeza impusa ce ne face de ras international.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray