2020-05-30 22:51

Lovitură pentru Dragnea. Ludovic Orban tocmai a făcut anunțul

 |  17:13
Lovitură pentru Dragnea. Ludovic Orban tocmai a făcut anunțul

Premierul Ludovic Orban a anunţat în urmă cu puțîn timp că Insula Belina şi Braţul Pavel vor reveni în administrarea statului, după ce va fi semnat procesul verbal de preluare de către Apele Române.

"Am o veste bună să vă dau: după o lungă perioadă în care Insula Belina şi Braţul Pavel au rătăcit prin mâinile prietenilor din Teleorman ai PSD-ului şi ai lui Dragnea, astăzi Insula Belina va reveni în administrarea statului", a spus premierul, la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit lui Orban,  astăzi se semnează procesul verbal de preluare de către Apele Române a Insulei Belina şi a Braţului Pavel. "Preluarea - de asta a şi apărut o întârziere faţă de planul pe care l-am avut - se va face fără contractele pe care le încheiase Consiliul Judeţean, adică beneficiarul îl ştiţi foarte bine: Tel Drum",  a spus Ludovic Orban.

Subiectul trecerii Insulei Belina la CJ Teleorman a făcut obiectul unui dosar DNA în care au fost anchetați și audiați nume grele din fosta guvernare PSD, inclusiv miniștri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine