2019-07-22 23:35

LOVITURĂ pentru Gâdea şi Ciuvică. Vor fi chemaţi la AUDIERI

 |  21:30
LOVITURĂ pentru Gâdea şi Ciuvică. Vor fi chemaţi la AUDIERI

Directorul Antena 3 Mihai Gâdea şi invitatul permanent al postului, Mugur Ciuvică, vor fi audiaţi în dosarul în care Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, este acuzat că l-ar fi şantajat pe Ioan Bendei, administrator RCS&RDS, a decis instanţa vineri.

Instanţa supremă a audiat-o, la termenul de vineri, pe Raluca Puşcaş, fost director juridic al Antena TV Group. Ea a povestit că, pe 23 aprilie 2013, a fost invitată în biroul lui Sorin Alexandrescu, unde a primit contractul dintre SC Bodu SRL (firma care aparţine lui Dumitru Dragomir) şi RCS&RDS.

La următorul termen, din 17 februarie, urmează a fi audiaţi ca martori Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică, angajaţi ai postului Antena3.Mihai Gâdea trebuia audiat la termenul de vineri, dar nu s- a prezentat pe motiv că este plecat în Statele Unite, în interes de serviciu.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, pe 12 mai 2016, pe fostul director al Antena Group Sorin Alexandrescu la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, pe Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare şi pe Camelia Voiculescu la doi ani de închisoare cu suspendare, în timp ce Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate. Decizia a fost contestată la instanţa supremă.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată în 1 octombrie 2013, alături de directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, şi de fostul şef al ANAF Şerban Pop, scrie news.ro. Potrivit anchetatorilor, în perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de inculpat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

EUSEBIU
03 Feb 2017

La puscarie in camera cu Borcea ca le da ala peste tot
AVETI CE VI SE POTRIVESTE
03 Feb 2017

SI PTR CA NU E BINE SA STATI SINGURI, LUATI- L SI PE MIRCEA DIACONU, EUROPARLAMENTARUL LUI PESTE PRAJIT, UN NESIMTIT PE CARE IN PROSTIA MEA L- AM VOTAT SI STATI DRACULUI ACOLO PANA VI SE VOR USCA OASELE..CUM POTI TU GADEA SA FII ATAT DE IPOCRIT, CUM POTI SA TE UITI IN OCHII FRUMOASEI TALE FIICE SI SA - I SPUI CA LUPTI PTR STATUL DE DREPT? VUM POTI SA TE ADOCIEZI CU UN OM CA CIUVICA ? CE FACI DE VINERI SEARA SI PANA SAMBATA SEARA LA BISERICA ADVENTISTA CARE STIU SIGUR CA NU ASTA TE INVATA FRATELE PASTOR? CE TE- A SCHIMBAT ATAT ? SA- TI FIE RUSINE GADEA. SI TIE MIRCEA DIACONU. IAR TU CIUVICA BARBIERESTE- TE CAND APARI PE STICLA ARATI FA UN VIITOR PUSCARIAS( DACA ASA O ARATA).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray