2020-07-03 20:03

Lucrările la podul peste Dunăre, între Tulcea şi Brăila, lăudate de ministrul Răzvan Cuc

 |  19:59
Lucrările la podul peste Dunăre, între Tulcea şi Brăila, lăudate de ministrul Răzvan Cuc

“Stadiul fizic al lucrărilor la podul peste Dunăre de la Tulcea la Brăila este unul bun” - este concluzia vizitei făcute marţi de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc la acest obiectiv de investiţii

“Am vizitat, astăzi, alături de Viceprim-ministrul interimar, Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici și Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, un obiectiv de investiții extrem de important pentru zona Dobrogei, dar și pentru toți românii.

Este vorba de Podul peste Dunăre de la Tulcea la Brăila. Când va fi finalizat, pe lângă importanța pe care o are pentru locuitorii din această zonă, el va fi parte a drumului expres Buzău – Brăila – Tulcea – Constanța, drum care va conecta nordul Munteniei și sudul Moldovei, de nordul Dobrogei și implicit de Delta Dunării.

Am observat mobilizarea bună a antreprenorului ceea ce mă determină să cred că acesta a înțeles ce îmi doresc și am și cerut, tuturor celor care lucrează la proiectele de infrastructură.

Banii pentru acest proiect îi avem asigurați din fonduri europene.

Proiectul merge mai departe, așa cum prevede și Programul de Guvernare” – notează ministrul Cuc pe pagina sa de facebook după vizita de marţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-20Parerea ta...

ȚIGANUL , LAUDA șI MUNCA
21 Aug 2019

Iau murit lăudători sau avem nevoie de un tovarăș pe nume CUC ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz