2020-07-05 18:40

Ludovic Orban a REFUZAT să dea bani unei comune pentru că este din TELEORMAN

 |  20:49
Ludovic Orban a REFUZAT să dea bani unei comune pentru că este din TELEORMAN

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a propus, marţi, în debutul şedinţei de guvern, patru proiecte privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară pentru mai multe localităţi, dar prim-ministrul Ludovic Orban l-a refuzat pe cel referitor la comuna Suhaia, din judeţul Teleorman.

Ion Ştefan a enumerat cele patru proiecte de hotărâre privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în Bugetul de stat pe anul 2020 pentru: comuna Ceahlău (judeţul Neamţ), comuna Stroieşti (judeţul Vâlcea), comuna Suhaia (judeţul Teleorman) şi unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa.

În momentul în care Ion Ştefan a prezentat proiectul privind comuna Suhaia, prim-ministrul a spus "Nu", fără să ofere explicaţii suplimentare.

În ce priveşte unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Constanţa, Orban a precizat că este de acord.

"Da, vă referiţi la situaţia Medgidia... De acord. Dar cum au ajuns să aibă alocarea bugetară la cred că jumătate din alocarea bugetară de anul trecut? Sau au fost suplimentări, probabil, tot similare din Fondul de rezervă? Am înţeles. Am aprobat. Ştiu cazurile", a spus Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

KATY
05 Feb 2020

Jdetul Teleorman este un judet sarac in infrastructura locala, eu am fost acolo pe cateva proiecte PNDR, s-a facut foarte putin, repet judetul Teleorman este un judet sarac, nu are infrastructura locala.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz