2019-07-16 07:35

Ludovic Orban, AUDIAT la DNA în urma unei plângeri făcute de Viorel Cataramă: Nu văd niciun motiv pentru depunerea unei sesizări la DNA

 |  11:44
Ludovic Orban, AUDIAT la DNA în urma unei plângeri făcute de Viorel Cataramă: Nu văd niciun motiv pentru depunerea unei sesizări la DNA

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost audiat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, afirmând că a fost chemat în urma unei plângeri depuse de către Viorel Cataramă, care contestă excluderea sa din partid. El a spus că nu vede niciun motiv pentru depunerea unei sesizări împotriva sa la DNA şi că nu are niciun motiv de îngrijorare, acuzându-l pe Cataramă că înţelege să facă politică într-un mod josnic.

Ludovic Orban a afirmat, la finalul audierilor, care au durat aproximativ o oră, că a fost citat în calitate de martor, în urma sesizării făcute de Viorel Cataramă, pe care l-a acuzat că înţelege să facă politică într-un mod josnic.

"Am fost chemat în calitate de martor privind o plângere depusă de Viorel Cataramă. Dacă domnul Cataramă crede că îşi poate rezolva situaţia din partid făcând sesizări la DNA, este problema lui. Contestă decizia de excludere şi decizia Consiliului Naţional. A fost exclus pentru că vreo patru luni de zile a atacat sistematic conducerea partidului, pe mine personal, deciziile partidului", a declarat liderul PNL.

El a mai spus că nu vede niciun motiv pentru depunerea unei sesizări la DNA împotriva sa şi că nu are nicio îngrijorare.

"Mi se pare curios să fi chemat la DNA ca urmare a sesizărilor făcute de un om care zice că este membru al PNL. Când am depus sesizări la DNA, am depus împotriva unor abuzuri făcute de PSD, de premierul PSD. De altfel, unul dintre atacurile domnului Cataramă a fost chiar pentru faptul că am depus sesizare penală împotriva lui Dragnea şi Dăncilă. Ăsta a fost unul dintre temeiurile pentru care am propus excluderea. Normal că dacă există o sesizare, DNA, prin procurorul care este desemnat, trebuie să facă cercetări. În ceea ce priveşte modul josnic în care domnul Cataramă înţelege să facă politică, prefer să nu comentez. Cred că orice om care mai avea vreun dubiu legat de justeţea deciziei excluderii, astăzi nu mai are niciun dubiu, pentru că domnul Catarmă acţionează ca un agent al PSD în PNL, nicidecum ca un reprezentant al PNL", a mai spus Ludovic Orban.

Luni, la DNA a fost audiat Viorel Cataramă, în urma plângerii pe care a depus-o împotriva lui Ludovic Orban şi a 15 liberali, pe care îi acuză de excluderea sa din partid şi de falsificarea rezultatului votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

În 9 iulie, liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte PNL Sector 2, a fost exclus din partid,. Decizia a fost luată în Biroul Executiv la propunerea lui Orban, care a invocat atacurile lui Cataramă la adresa partidului şi a explicat că au fost aplicate prevederile legale "pentru cine vorbeşte în afara partidului şi nu respectă deciziile acestuia".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

ANONIM
20 Sep 2018

Te a atacat pe tine pentru ca esti o sluga nesimtita a lui Iohanus si un incompetent de aceea te a atacat ,iar tu fiind un veritabil nazist prost il dai afara pentru ca te a criticat Vad ca esti un mincinos fara rusine scarba neobrazata si proasta BETIVULE!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Sep 2018

Catarama nu e deloc prost stie ce vorbeste...si a spus ca in interiorul partidului s-a creat un sistem corupt si mafiot dar asta era vorba in perioada de guvernare cu PDL..si a avut dreptate moldoveanul Sper sa apara si un partid serios ca sa pot si eu sa votez ceva//
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Sep 2018

continuare...daca Catarama era in pNL putea sa sponsorizeze diverse chestii pentru partid absolut legal,apropo de incidentul lui Orban cu Urdareanu cu banii de sponsorizare....te duci si ceri bani la unul aiurea cand ai putea sa ceri sponsorizare de la un afacerist cum e Catarama
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray