2019-12-14 15:59

Ludovic ORBAN e pus pe fapte mari: „PNL este pregătit de guvernare în orice moment!”. Ce spune despre soluția alegerilor anticipate

 |  00:53
Ludovic ORBAN e pus pe fapte mari: „PNL este pregătit de guvernare în orice moment!”. Ce spune despre soluția alegerilor anticipate

PNL este pregătit să guverneze în orice moment și va susține orice demers pentru o guvernare fără PSD prin formarea unei noi majorități sau prin organizarea de alegeri anticipate, a declarat luni seara președintele PNL, Ludovic Orban.

"PNL este pregătit de guvernare după aceste alegeri în orice moment. Evident că nu ne ducem înainte în orice fel de guvernare, în care să fim obligați să facem compromisuri, în care să fim obligați să ne facem tovarăși de drum cu niște aliați care să ne diminueze capacitatea de a realiza un program de guvernare și de dezvoltare a României. Orice demers posibil pentru a duce cât mai repede țara spre o guvernare în care să nu fie fir de păr de pesedist îl vom susține, indiferent că se constituie o nouă majoritate parlamentară fără PSD sau că se ajunge la alegeri anticipate", a spus Orban, la Realitatea TV, potrivit Agerpres. El a subliniat că PNL nu acceptă "nicio negociere cu PSD".

„Actuala majoritate duce țara într-o CRIZĂ gravă!”

Întrebat dacă alegerile anticipate sunt soluția în acest moment, Orban a răspuns că este greu să organizezi alegeri anticipate în România, dar că și acest scenariu este posibil.

"Sigur, este foarte greu să organizezi alegeri anticipate în România (...). Dar e posibil și acest scenariu. Pentru că ceea ce se întâmplă astăzi este de neînțeles. (...) Deci există o majoritate parlamentară confortabilă, care a dat un guvern în baza unui program de guvernare, care astăzi duce țara într-o criză gravă", a adăugat liderul PNL.

În opinia sa, este neclar ce se întâmplă la nivelul Parlamentului și măsura în care se poate configura o altă majoritate parlamentară. El a mai spus că PNL caută să facă toate demersurile "pentru a încerca o posibilă configurare a unei noi majorități parlamentare care să nu includă în ea toți acești oameni nocivi pentru România".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-20Parerea ta...

MARINELU
20 Iun 2017

Sigur ca da. Sunteti praf si pulbere.
NICU DUMITRAșCU
20 Iun 2017

OK! Dar mai întâi câștigați niște parlamentare, ceva...
OVIDIU PETRESCU
21 Iun 2017

Sa-l stropeasca cineva cu apa rece sa se trezeasca din visare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray