2020-06-01 09:16

Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla s-a răsturnat într-o curbă

 |  15:20
Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla s-a răsturnat într-o curbă

Mașina în care se afla deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 28 (E583), la ieșirea din localitatea Sârca, scrie Agerpres.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, a declarat că accidentul s-a produs deoarece șoferul autovehiculului nu a adaptat viteza într-o curbă la intrarea în localitatea Sărca.

"Autovehiculul a ieșit de pe carosabil, s-a răsturnat pe marginea șoselei (...) În autovehicul, se afla doar șoferul. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Șoferul a fost testat cu etilotestul. S-a constatat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice", a explicat Vâjiac.

Liberalul se deplasa de la Iași spre Focșani, unde intenționa să participe la manifestările organizate de autoritățile locale pentru a marca 156 de ani de la înfăptuirea Unirii Moldovei cu Țara Românească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Ian 2015

cine-a pus carciuma-n drum.......ala n-a fost om nebun maaaaa Uite vodka si volanuuuuuu Stai ca trece barosanuuuu
CROCODIL
24 Ian 2015

Inputitul de increzut si ingimfat a mers cu viteza si ia dat vaca cu copita . Are mereu obiceiul sa se rostogoleasca de-a berbeleaca cu roabele asigurate casco ale statului . Un control phihologic urgent necesar , astia sint oameni care ne conduc . De ce nu a mers cu masina lui ciumetele ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine