2020-08-08 06:43

Orban: “Restaurantele și cluburile ar putea fi ÎNCHISE după ora 23.00, ca în alte țări”

 |  11:13
Orban: “Restaurantele și cluburile ar putea fi ÎNCHISE după ora 23.00, ca în alte țări”

Premierul Ludovic Orban a declarat sâmbătă că unele cluburi și restaurante ar trebui după părerea sa închise, adăugând că, în cazul în care regulile de distanțare și sanitare nu vor fi respectate, aceste locații să se închidă la maxim ora 23:00, aşa cum se întâmplă în alte ţări.

”Sunt unele cluburi care, după părerea mea,  ar trebui închise. Şi aici va trebui să ne gândim foarte serios dacă nu luăm şi noi măsuri care au fost luate în alte ţări ca după ora 22 sau 23 să se închidă astfel de tipuri de activităţi. Asta va trebui să facem o analiză şi dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm astfel de decizii”, a declarat premierul.

El a susţinut că Guvernul deține informații certe că sunt restaurante în spaţii închise care, bazându-se pe reglementarea care le permite organizarea de evenimente în spaţii închise în privat cu până la 20 de persoane, de fapt ele sunt deschise pentru servirea clienţilor obișnuiți.

Premierul Ludovic Orban participă sâmbătă, împreună cu ministrul afacerilor interne Marcel Vela şi cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la şedinţa în sistem videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor MAI şi ai celorlalte instituţii şi autorităţi cu atribuţii în gestionarea situaţiei generate de creşterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

UN CETATEAN
11 Iul 2020

Masura aceasta trebuia luata demult si fara virus. Exista multe restaurante si terase la parteruri de blocuri sau in apropiere si nu este chip de odihna noaptea. De multe ori este chemata politia, le da o amenda sau avertisment si dupa ce pleaca fac din nou zgomot la zeci de decibeli.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz