2019-05-26 05:00


Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Bucureşti cu un avion special

 |  20:41
Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Bucureşti cu un avion special

Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă sâmbătă seara în România cu un avion special, la b ordul căreia s-a aflat delegaţia Patriarhiei Române, condusă de episcopul vicar Timotei Prahoveanul. Aeronava a aterizat sâmbătă pe aeroportul Internaţional Henri Coandă în jurul orei 19:10, relatează basilica.ro.

Imediat după ce Lumina Sfântă a ajuns Bucureşti, în Salonul oficial al Aeroportului a avut loc o conferinţă de presă.

În declaraţia sa, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor a evidenţiat că anul acesta Lumina Sfântă a ajuns pe pământ românesc pentru a unsprezecea oară consecutiv.

„Lumina aceasta de la Sfântul Mormânt, adusă pentru a binecuvânta şi ţara noastră ca şi atâtea alte locuri din lume, ne aduce aminte nouă tuturor de lumina credinţei, de lumina faptelor bune, de lumina pe care o primim ascultând şi, mai ales, împlinind cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos. Lumina aceasta ne vorbeşte însă despre lumina cea neînserată a Împărăţiei lui Dumnezeu. (...) Această lumină va fi oferită tuturor celor care îl iubesc pe Domnul, adică fiilor luminii, cei care împlinesc cuvântul lui Dumnezeu, cei care îşi iubesc aproapele, cei care reuşesc să ierte aproapele, cei care iubesc Biserica şi, în general, cei care fac faptele luminii. Această lumină a Mântuitorului Iisus Hristos ne îndeamnă stăruitor să umblăm ca fii ai luminii”, a spus episcopul vicar Timotei Prahoveanul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-27

TAGURI: Lumina Sfântă Ierusalim, Bucureşti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Apr 2019

AVIONUL PARTICULAR A LUI TIRIAC , CU PLATA DE LA PATRIARHIE
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
27 Apr 2019

si pe vremea lui ISUS tot asa faceati tavarisci? se plimba lumanarea cu avionul BOEING? si popa cu Mercedes 600 SEL?....deja e penibil
BANI FARA NUMAR
28 Apr 2019

La Mertanurii plateste impozite anuale , taxa de drum si asigurarea la adevarata valoare a masinilor ? Statul da bani pentru Catedrala si biserici , iar ei ii deturneaza pe masini colosale . Iarta-i doamne nu stiu ce fac
Random imageUltimele stiri


STARBAG