2019-07-22 15:03

Dăncilă: Este nevoie de o clădire pentru MAE, dacă aş refuza mi-aş face duşmani

 |  18:00
Dăncilă: Este nevoie de o clădire pentru MAE, dacă aş refuza mi-aş face duşmani

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, i-a cerut premierului Viorica Dăncilă, de faţă cu corpul diplomatic român aflat la Palatul Victoria, ajutor pentru „o clădire a Ministerului Afacerilor Externe, nu 18 locaţii". Răspunsul prim-ministrului a venit instant și a fost unul pozitiv, fiind că dacă ar refuza şi-ar face duşmani.

„Nu pot să nu folosesc acest prilej pentru a o ruga pe doamna prim-ministru să ne ajute ca, la 100 de ani de la Marea Unire să existe şi o clădire a Ministerului Afacerilor Externe, nu 18 locaţii. Vă mulţumesc foarte mult”, a declarat Meleşcanu, în aplauzele diplomaţilor prezenţi la sediul Guvernului.

Viorica Dăncilă a spus că dacă ar refuza, şi-ar face ambasadorii „duşmani": „Aplauzele dumneavoastră spun totul, dacă aş spune aş face din dumneavoastră duşmani. Cu siguranţă este nevoie de o clădire, am discutat cu domnul ministru, vom găsi soluţii pentru acest lucru”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-27Parerea ta...

STOP CENZURA
27 Aug 2018

Puterea de ce stergi mesajele anti mafia psd.?
D.L.118 DIN 1990
28 Aug 2018

GUVERNUL ARE OBLIGATIA SA INDEXEZE ANUAL INDEMNIZATIILE FOSTILOR DETINUTI POLITICI! TORTIONARII AU PARTE DE MAJORARI, INDEXARI....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray