2019-10-23 21:24

Reacţie oficială după VIZITA lui Adrian Năstase la Moscova: Nu a beneficiat de susţinerea MAE

 |  20:38
Reacţie oficială după VIZITA lui Adrian Năstase la Moscova: Nu a beneficiat de susţinerea MAE

Vizita lui Adrian Năstase şi a cosmonautului Dumitru Prunariu de vineri la Moscova nu a beneficiat de susţinerea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), nici organizatoric, nici financiar.

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE) menţionează că manifestarea «Vecinătate şi bună vecinătate în relaţiile internaţionale cu privire specială la relaţiile româno-ruse» a fost organizată de Fundaţia Alexandr Gorceakov şi Fundaţia Europeană Titulescu şi a avut un caracter academic, fără să beneficieze de susţinerea MAE sub aspect organizatoric sau financiar“, susţine MAE într-o precizare Adevarul.ro.

„Participanţii la această acţiune, precum şi la alte momente din marja sa, au exprimat opinii proprii şi nu au fost mandataţi să exprime poziţia oficială a MAE. Reprezentanţii Ambasadei României la Moscova au participat la manifestare în calitate de invitaţi, însoţind reprezentaţii mediului academic românesc, fără să susţină prelegeri în cadrul evenimentului“, mai arată MAE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

NEGRO
20 Mar 2018

Domnul Adrian Nastase et comp. au plecat in Rusia dupa industria noastra siderurgica pe care au facut-o cadou oligarhilor rusi. Desigur, ca n-o s-o mai gaseasca. Faptul simplu de a-l omagia pe noul vechi presedinte al statului asiatic arata predispozitia familiei Nastase pentru acest tip de politica unde satrapii ies mereu invingatori. Creierele spalate de decenii de bolsevism se unesc in sarabanda adulatiilor corale fara oprire pentru cel ce a dispus de viata adversarior politici asa cum se stie. Dincoace de Prut, continuatorul politicii domnului Nastase, vechilul de Teleorman, introduce o lege impotriva spiritului critic si a constiintei libertatii poporului roman pe care-l crede inca supus interlopilor PSD. Ideea iesirii din Europa si vanzarea tarii pe nimica satrapilor orientali se dovedeste a fi in gena acestor tradatori. Portile civilizatiei li se inchid si ni se inchid pe zi ce trece in aceasta guvernare imbecila a oligarhiei rosii. Vezi poarta in nas trantita de SUA micutului geambas de Teleorman. Asa ca se duc si dumnealor pe acolo pe unde au acces. Iar cu aceasta propaganda vomitata atat de scarbos de televiziunile tomberon care s-au grabit sa-i serveasca, daca nu-i sanctionam noi atunci cine? Chiar daca domnul Tudorel Toader vrea sa elibereze puscariile de infractori sa ne inchida pe noi, ca viitori detinuti politici, ca in vremea marelui lor invatator, Iosif Visarionovici Stalin. Doar marele FSB unde acestia continua sa se cuminece nu este decat continuatorul KGB unde s-au instruit parintii lor ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray