2020-01-29 15:19

MAE: Trupurile neînsuflețite ale celor NOUĂ români MORȚI în UNGARIA au fost REPATRIATE

 |  13:57
MAE: Trupurile neînsuflețite ale celor NOUĂ români MORȚI în UNGARIA au fost REPATRIATE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că, în urma finalizării tuturor procedurilor specifice, trupurile neînsufleţite ale celor nouă cetăţeni români decedaţi în urma accidentului rutier produs în Ungaria, la data de 22 mai, au fost repatriate în cursul zilei de sâmbătă.

Acţiunea de repatriere a fost coordonată de Celula de criză a MAE, care şi-a continuat neîntrerupt activitatea de la data producerii accidentului până la repatrierea trupurilor neînsufleţite, arată un comunicat al ministerului transmis duminică AGERPRES. Cheltuielile aferente au fost suportate de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului. "Ministerul Afacerilor Externe transmite şi pe această cale sincere condoleanţe familiilor îndoliate", arată sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-27Parerea ta...

LEVST.
27 Mai 2018

De o bucata de vreme, buna, stirile tot triteaza ca -macar saptamanal- 1, 2 ,5 sau 9 cetateni romani au murit pe soselele din Ungaria, sau altfel(injunghiati, etc.)...In mod general, statistica arata ca zilnic, la 1 milion de locuitori mor-in asa accidente- cel mult 2 persoane, cifrele de aici arata ca si cum Ungaria ar fi locuita majoritar de Romani, sau ca romanii, au luat cu asalt Ungaria si sunt peste tot, in acasta tara...Iar noi ne plangem de galagia facuta de alde Hunor& comp., care nici macar nu se accidenteaza...
LEVST.
27 Mai 2018

sobolane rozaliu, zis si cotzofana imbulinata cu pete roz in ochi( de la turbare) , se pare ca pe tine te-a gasit de mult si SP si prin somn, de esti cu ea in gura(***) dis-de-dimineata ...(*** iar restul, kkt, fekale, fofoloanca lui udrea, etc.) nici macar nu le tii la frigider, ci "la purtator", din asa material fiind tu facut...)
LEVST.
27 Mai 2018

ha, ha , ha si iarasi ha! Cei care-l cunosc personal pe sobolanul rozaliu, este bine sa-l monitorizeze, sa nu moara fara lumanare (sau impartasanie- ultima data, tot de la Dracula!), pentru ca toate semnele arata ca e pe duca... desigur fie prin infarct, fie prin atac cerebral, adica dambla, din cauza turbarii exacerbate prin care trece( o fi si de la caldura!, cine stie?).Clar este, ca individul declasat complet , face greseala dupa greseala(***), aici, postarea s-a este exact ca si nuca in perete( adica capatzana sa, in perete), si doi, pana acum se mai ascundea sub diverse alte "nume", acum -din cauza acceselor de turbare- (sau uita?-oricum e grav si prevestitor de "bine") isi posteaza aberatiile si frustrarile sub numele principal, este foarte clar, Dracula chiar l-a gasit si i-a garantat postul de asistent personal, adica deschizator de cosciug, din partea dinlauntru(!!!), la timp de seara, cand iasa toti liliecii la pimbare, cu master-ul lor, in frunte...In rest, ce fac ce-i doi in cosciug, biata cucuvea(roz, la ochi, din cauza turbarii!) ne-a spus , deja, asa cum este insurubat cu limba in preasasescul koor al bivolei Sibiilor, tot asa este insurubat cu gura., doar ca la Dracula si doar ca ii.. (***lasam la o parte ca el insusi este o greseala, o aberatie biologica a naturii, mai precis o scursura a regnului animal...)
LEVST.
27 Mai 2018

Dracula, Dracula, unde esti dracule?...Iar ai la bocca, infundata?
DRACULA
27 Mai 2018

am venit unde e mumia sobolanului LEVST...ca sa S..P...
LEVST.
27 Mai 2018

Dracula, Dracula, cum poti vorbi inainte de a aparea "Seara le deal"?
LEVST.
27 Mai 2018

Grav ACCIDENT pe DN1. Două persoane au murit Acum 5 min_____--------_____Cum a deschis iohanis gura(***) s-au si intors romanii acasa...( *** e adevarat ca si cucuveaua roz bombe, si-a retras insurubata limba -pentru un moment- din celalalt end al tubului digestiv... ca sa poate gavari si el ceva...)
LEVST.
27 Mai 2018

iar ti-ai pierdut sirul gandurilor... semn "bun", semn "bun", adica curand o sa fii in congelatorul celor de la medicina legala, sunt sigur ca sunt si ei curiosi sa vada ce sort de kkt ai tu in cutia kraniana, ca la exterior, este f. vizibil, esti doar un sobolan roz, care-si zicea cucveaua, etc. , de fap - fara sa stii- esti cucuveaua-roade-bombe... cu efect intarziat! Altfel, paradoxal, chiar NIMENI ma baga in seama...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine