2019-10-18 21:44

Manda: Coldea a confirmat petrecerile de la SRI cu Dragnea, Maior, Ghiță și Ponta

 |  21:44
Manda: Coldea a confirmat petrecerile de la SRI cu Dragnea, Maior, Ghiță și Ponta

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat joi, după audierea lui Florian Coldea, că a existat un eveniment în ajunul Crăciunului la care au participat mai multe persoane, beneficiari sau parteneri ai SRI.

"A spus că a existat un altfel de eveniment în Ajunul Crăciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, (n.r. - Coldea) a spus că peste zece persoane, nu vrea sa detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoanele despre care ştim în spaţiul public şi a confirmat. A spus că toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghiţă, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, dar nu mai ştiu dacă l-a întrebat, dar exista afirmaţia domnului Maior despre acest eveniment", a declarat Manda.El a adăugat că Florian Coldea nu a vrut să precizeze dacă la evenimentul respectiv a participat şi Laura Codruţa Kovesi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

FANE DE LA IMPINS VAGOANE
06 Apr 2018

COLDEA NU A CIRIPIT NIMIC DESPRE AFACEREA TEL DRUM ? SAU A FOST FERIT DE INTREBARI DERANJANTE PENTRU MAFIOTUL NATIONAL DRACNEA ?
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
06 Apr 2018

CEVA POZE DE LA BELITUL PORCULUI I S-AU CERUT ? DACA ERA UN BAIAT DESTEPT PRESEDINTELE COMISIEI , NU BABUINUL ASTA CHIOMP DE MANDA , SIGUR I-AR FI CERUT .
ANONIM
06 Apr 2018

Asta demonstreaza DISOLUTIA TOTALA A STAULUI. Ro a fost distrusa de catre cei care au capturat statul dupa 1989, ALELUIA………………Nu mai exista cale de rezolvare nici daca apare din neamul romanesc un al doilea VLAD TEPES sau un alt DICTATOR FEROCE. Poporul roman a dovedit in sute si mii de ani ca este sinucigas in curand se va expira termenul. SUNT MULTE CIVILIZATII CARE AU DISPARUT DE PE PAMANT DATORITA LOR .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Apr 2018

care sa fie problema? se confisca toate proprietatile si mafiotii la ocna..sa sape la sare toata viata
NOI TRADATORI
06 Apr 2018

SA ALES PRAFUL DE TARA . DEVENIM SCLAVI , MAI RAU CA INAINTE . URA TRAIASCA RENASTEREA MAFIEI PROLETARE . SE ARE LA MINA UNUL PE ALTU . TOT LA FEL SA DISTRUS SI IMPERIUL ROMAN , CU PREVILEGI ALE SENATORILOR PE VIATA TARA SE INPARTE IMTRE PLEBE PROSTIME SI DESTEPTI CU COMISIA IORDACHE , MITRALIERA SI DRAGNEA .
ANONIM
06 Apr 2018

Tot ce inseamna parlamenter sau guvernant de dupa ' 89 la puscarie si confiscarea averilor pana la gradul patru. Desfiintarea de urgenta a organizatiilor mafiote numite PARTID.
ILIE DE LA SCULARIE.
06 Apr 2018

V-i s-a urcat democratia la cap. Noi am devenit natiune deabia dupa razboiul de independenta. Inainte de asta nici n-am fost barem tara, ci principate. Am furnizat materie prima , a venit Ceausescu , am mai si produs cite ceva , a plecat el , iar suntem furnizori de materie prima. In concluzie , analiza politica s-o facem din punct de vedere economic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray