2019-09-21 02:21

Mapn a CUMPĂRAT încă trei sisteme de rachete Patriot

 |  19:50
Mapn a CUMPĂRAT încă trei sisteme de rachete Patriot

Ministerul Apărării Naţionale, în numele Guvernului României, a făcut zilele acestea plata pentru încă trei sisteme de rachete sol-aer cu bătaie mare Patriot, scrie ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

„Prin achiziţionarea acestor trei noi sisteme, care se adaugă celui contractat deja în luna noiembrie 2017, se finalizează etapa I de înzestrare cu sistemul Patriot, cele patru instalaţii militare urmând să intre în dotarea Forţelor Aeriene Române începând cu a doua parte a anului 2019, primul sistem fiind planificat pentru operaţionalizare la jumătatea anului 2020”, se arată în postare.

Militarii care vor deservi sistemele Patriot vor începe programul de instruire în SUA începând cu luna martie 2019.

„Prin evoluţia din acest an a programelor esenţiale de înzestrare, România are şanse reale de a atinge pragul de două procente din PIB alocate bugetului Apărării, pentru al doilea an consecutiv”, mai spune Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Patriot şi re-patriot, în vremea imigranţilor Zeci de cetăţeni români sunt arestaţi în Ungaria pentru trafic de persoane, mai precis deoarece s-au gândit să facă şi ei nişte bani necinstiţi pentru zile negre, de pe urma amărâţilor de refugiaţi
30 Aug 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray