2019-12-12 19:22

MapN: Un avion IAR 99, cu dublă comandă, a aterizat forţat la scurt timp de la decolare

 |  15:05
MapN: Un avion IAR 99, cu dublă comandă, a aterizat forţat la scurt timp de la decolare

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că un avion de tip IAR 99 cu dublă comandă de la Baza aeriană de la Boboc, din judeţul Buzău, a aterizat forţat, vineri după-amiază, la scurt timp de la decolare. Din primele informaţii, membrii echipajului nu sunt răniţi.

Sursa citată precizează că o aeronavă IAR-99 cu dublă comandă, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene, a aterizat forţat, vineri, in jurul orei 11.30, în zona pistei de aterizare-decolare de la Boboc.

"Cei doi piloţi, care efectuau un zbor de antrenament, nu au acuzat probleme de sănătate dar, conform procedurilor standard, sunt evaluaţi medical", a precizat MApN în comunicatul de presă.

Ministerul Apărării Naţionale a mai afirmat, că o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene se află la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20Parerea ta...

DEZAMAGITU'
22 Iun 2014

ce bune ar fi fost cateva zeci de astfel de avioane pentru noi ... decat sh-uri... mai ieftine, mai usor de intretinut, mai multe locuri de munca ne-ar fi oferit acest produs aproape 100% romanesc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray