2020-07-14 14:20

Marian OPRIȘAN a rămas fără permis de conducere, la trei ani după ce a fost prins conducând cu 191 de km/h

 |  14:19
Marian OPRIȘAN a rămas fără permis de conducere, la trei ani după ce a fost prins conducând cu 191 de km/h

Justiția se scarpină cu mâna dreaptă, la urechea stângă! Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere la trei ani de la producerea contravenției.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a pierdut procesul prin care a contestat decizia poliţiştilor, după ce în 2017 a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu viteză de aproape de 200 de km/h pe o şosea din Buzău. Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie 2017. Atunci, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu aproape 200 km/h pe un drum european. „Viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”, anunța atunci Poliția, potrivit Mediafax. Marian Oprişan a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti şi, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanţei conform căreia i se respinge apelul. Ca urmare, preşedintelui Cosiliului Judeţean Vrancea i-a fost reţinut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-01Parerea ta...

DOBITOCUL SI MASINA
01 Iun 2020

Cu siguranță mămica lui va fi tare supărată și îl va urechea pe Oprișan chiar in fata casei. ( Drept exemplu )
CONSTANTIN
01 Iun 2020

Dreptate peste trei anii,pentru o abatere de la circulatie???Justitia este de tot hazul,!!!Poate Legea este muilt prea permisiva sau delcventul este psd ist si baron /nesimtit local???
VIOREL
02 Iun 2020

Asta-I justitia in Romania,un amarat ramanea in secunda doi fara permis dar acest corupt a apelat la alti corupti si vedem rezultatul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz