2019-07-19 05:20

Marian Râlea NU A MURIT. Dana ROGOZ: Cine a scris știrea asta e un prost, UN IMBECIL

 |  10:19
Marian Râlea NU A MURIT. Dana ROGOZ: Cine a scris știrea asta e un prost, UN IMBECIL

"A murit Marian Ralea. Magicianul s-a stins cu o zi inainte sa implineasca 60 de ani", au scris mai multe publicatii, marti dimineata. Stirea a creat panica, multe site-uri au distribuit, insa totul nu este decat o stire falsa. Mai tarziu, stirea a fost dezmintinta.

Dana Rogoz, "Abramburica" i-a criticat pe jurnaliștii care au publicat acest fake news. Actrița a spus că l-a contactat pe îndrăgitul actor și a spus că este foarte bine. "Cine a scris "stirea" asta e un prost, un imbecil. Am vorbit adineaori cu Marian Ralea si e foarte bine. Doar ca nu intelege de ce il suna toată lumea să verifice dacă nu cumva a murit.....", a transmis Dana Rogoz.

Marian Ralea a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea, Pro TV, declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.  ”M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat actorul Marian Râlea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

TACHE
19 Dec 2017

Unde este PRO-TV-UL de altadata? In toate domeniile, profesionistii au fost inlocuiti de TFL-ISTI.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Dăncilă a intrat în era Abramburicăi Una dintre măsurile anunțate recent de PSD, mai exact după ce Vasilica Viorica Dăncilă (VVD) a fost înscăunată șef al PSD, constă în acordarea de vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezență integral la școală
01 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray