2020-06-05 20:45

Marian Vanghelie face DEZVĂLUIRILE serii: Care e SECRETUL din spatele lui Kovesi, Coldea și Maior

 |  23:16
Marian Vanghelie face DEZVĂLUIRILE serii: Care e SECRETUL din spatele lui Kovesi, Coldea și Maior

Marian Vanghelie a făcut o serie de dezvăluiri despre George Maior, Laura Codruța Kovesi și SRI vineri, pentru dcnews.ro. Vanghelie susține că Florian Coldea, general al SRI a fost deja audiat, în data de 23 aprilie, când a fost chemat la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Dosarul său a fost deschis după plângerea făcută de Sebastian Ghiță, cel care susținea că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru aducerea în România a lui Popa, în 2011. Coldea a fost citat la Secția pentru investigarea infracțiunilor pentru justiție, pe 23 aprilie. Oficialul va fi audiat pe data de 15 mai. Mai exact, Coldea ar fi dat declarații în dosarul care o vizează pe Kovesi în legătură cu repatrierea lui Nicolae Popa din Indonezia. „Domnul Coldea a fost audiat. Nu a vrut să dea declarații. A zis că a venit să ridice citația. Nu există această formulă. Îi transmit, pentru că am căpătat experiență și pot să am un dialog juridic acum.

Citația poate fi ridicată și de un avocat, poate fi trimisă acasă. El a fost anunțat că trebuie să se ducă acolo, dacă nu, vor veni oamenii, jandarmii și îl vor lua de pe stradă. Și a ajuns acolo. Știți că domnul Coldea lansează ideea că el nu are nicio treabă, și că ar vrea să negocieze, ar vrea să scrie…Întrebarea e: scrie de Maior, scrie de Kovesi?”, a spus Vanghelie. Întrebat dacă a vorbit cu Coldea despre situație, Vanghelie a spus că oficialul este dispus să facă orice pentru a scăpa. „Nu am vorbit cu domnul Coldea. Vă dau informația că este dispus să facă orice ca să scape”. 

Vă reamintim că în luna martie Secția specială de anchetare a infracțiunilor comise de magistrați a informat că a demarat acțiunea penală împotriva lui Kovesi. Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție(DNA) a fost acuzată de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu după ce inițial a fost plasată sub control judiciar timp de 60 de zile. Măsura a fost anulată de Înalta Curte de Casație și Justiție(ÎCCJ).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mai 2019

Coldea se pisa pe voi toti inclusiv pe olandezul VAN-GHELIE-GOAGAL-ALMANAHE.Dupa noile alegeri o sa va luati ani de puscarie pe saturate nu va inghesuiti ca se da la toata lumea buna.Beciul Domnesc are nevoie de turisti numai unul si unul,cu ceasuri de la 50de mii de euro in sus si cu posete tot asa Vuitton din piele de crocodil Niciunul nu crede ca puscaria e si pentru el...pana cand o serveste asa HOKUS-POKUS-PREPARATUS cum a servit-o si Mazare cand se credea nemuritor la primarie Si chiar daca nu mai e Coldea o sa fie Boldea....si tot puscarie scrie pe voi gunoaie imputite
ANONIM
11 Mai 2019

Daca comentam ce spune acest deșeu vanghele chiar suntem nebuni. Deșeurile merg la tomberon .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine