2020-08-10 18:22

Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias pentru a-şi continua tratamentul în străinătate

 |  13:00
Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias pentru a-şi continua tratamentul în străinătate

Mario Iorgulescu, care a produs un accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, fiind şi el rănit, a părăsit Spitalul Elias, pentru a-şi continua tratamentul în străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii spitalului.

”În cursul dimineţii de astăzi, la cererea expresp a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul elias în vederea continuării tratamentului într-o şară din UE. Instituţiile abilitate au fost informate în acest sens”, aanunţat luni Spitalul Elias.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie un accident rutier,pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat atunci la Spitalul Elias, în stare gravă.

Conform datelor de la Institutul Naţional de Medicină Legală: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi a fost depistat pozitiv la cocaină.

.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-23Parerea ta...

ANONIM
23 Sep 2019

Ma adresez mamei lui care si.a sters mesajul de enintare catre ziaristi...de unde avea filfizonul tau bani de le achita notele de plata ale ziaristilor ??? Mai zici ca esti medic psiholog ...SICTIR ...ASTA ESTE EDUCATIA ODRASLELOR DE BANI GATA ...ucid / distug familii si apoi tot pe cel vinovat freti sa il compatimim....SPER CA TIGANII SA VA CAUTE SI IN GAURA DE SARPE PTR CE A FACUT ODRASLA VOASTRA ....SI SA PLATITI , CUM ATI FACUT SI PANA ACUM.....
JUSTIțIA - CRIMINALA
23 Sep 2019

Observam ca Justiția din Romania nu mai exista iar ce exista este una necalificata doar pentru pătura de jos a societății.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz