2020-02-28 23:44

Marius Constantin Iacob și Călin Nistor, propuşi pentru reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai DNA

 |  09:36
Marius Constantin Iacob și Călin Nistor, propuşi pentru reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai DNA

Ministrul Justiţiei i-a propus pe Marius Constantin Iacob și Călin Nistor pentru reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai DNA, pentru o perioadă de trei ani, potrivit unui comunicat de presă.

Ministrul Justiției a transmis, luni, CSM cele două propuneri de reînvestire în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai DNA, pentru o perioadă de trei ani.

"În desemnarea celor două propuneri ministrul Justiției a avut în vedere rezultatele obținute în perioada primului mandat, experiența profesională și managerială a celor doi cât și îndeplinirea criteriilor de integritate", se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei menţionate, conform dispozițiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/ 2004, procurorul șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție este numit de președintele României, la propunerea ministrului Justiției, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de zece ani în funcția de judecător sau procuror, pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine