2020-02-28 14:19

Marş de protest al bikerilor la Brăila

 |  19:52

Circa 200 de motociclişti din toată ţara au organizatduminică la amiază, la Brăila, un marş de solidaritate cu patru tineri gălăţenicare împărtăşesc aceeaşi pasiune şi care au acuzat că, în cursul săptămâniitrecute, au fost bătuţi de şeful Jandarmeriei Brăila, în sediul Poliţieimunicipale.

Cei patru tineri şi-au expus păţania pe un forum albikerilor, unde au povestit că ar fi intrat în conflict cu şeful Jandarmeriei Brăila,deoarece acesta s-ar fi supărat pentru că nu i-au făcut loc să treacă. Ei auspus că, după conflictul din trafic, au fost duşi la poliţie, unde ar fi fostagresaţi de jandarm, după care au fost şi amendaţi. După ce au făcutreclamaţie, poliţiştii brăileni au deschis un dosar de cercetare penală pentruabuz în serviciu împotriva şefului Jandarmeriei, a cărui activitate este anchetatăşi de o comisie a Jandarmeriei Române.

Motocicliştii care au pornit într-un marş paşnicduminică, pe străzile Brăilei, au spus că este pentru prima dată când se unescpentru un asemenea caz. CosminFrăsineanu, preşedintele clubului Romantic Bikers din Bucureşti şi unul dintreorganizatorii marşului, a spus că principalul mesaj pe care au vrut să îltransmită motocicliştii a fost că solidaritatea este o cale de a micşoranumărul de abuzuri comise în România.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine