2019-11-18 09:01

Mașina unui deputat român, ciuruită de gloanțe

 |  17:07
Mașina unui deputat român, ciuruită de gloanțe

Un deputat român a declarat că a fost victima unui atac armat, găsindu-și mașina ciuruită de gloanțe. Este vorba despre Cătălin Rădulescu, deputat PSD în Parlamentul României, care spune că și-a lăsat mașina în parcarea unui hotel din București, iar la întoarcere a găsit-o ciuruită de gloanțe.

Parlamentatul spune că a fost amenințat în mai multe rânduri și că va depune plângere, deoarece îi este frică pentru viața sa și a familiei sale.

    “Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securistic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă” a declarat deputatul Cătălin Rădulescu, citat de RTV.net.

Deputatul PSD susține că ar fi vorba de un gest de intimidare.

    "Cred că e un mod de a mi se închide gura, de a mă intimida. E foarte grav la ce s-a ajuns. Soția mea plânge, fetița mea la fel. Sunt speriate, nu mai ies singure din casă. În ultimele două trei luni am primit numai amenințări la adresa mea și a familiei. Am mesajele copiate. Nu se amintește motivul, dar e clar! Nu e normal să îmi fie amenințată familia pentru că sunt eu politician. Dacă statul mafiot a ajuns în halul ăsta înseamnă că dacă intrăm în politică ajungem să ne temem pentru viața noastă, să ne așteptăm să ni se tragă cu pistolul în mașini sau să ne așteptăm la ce e mai rău", a mai precizat, pentru Mediafax, Rădulescu.

Parlamentarul spune că mașina i-ar fi fost vandalizată într-o parcare din Capitală.

    "Cât am fost plecat în Israel, mașina a fost lăsată în parcarea unui hotel din Capitală, unde e pază. În plus, patronul hotelului îmi e foarte bun prieten. Acolo am lăsat-o mereu când am plecat cu familia în vacanță și nu am avut niciodată probleme. După ce am plecat de acolo și am ajuns în parcarea din fața casei din București, probabil atunci s-a întâmplat, în parcarea din fața locuinței. Ieri am ajuns în Pitești, dar nu avea unde să se întâmple pentru că atunci când am ajuns am băgat mașina direct în garaj. E clar că în București în parcare s-a întâmplat", a mai spus deputaul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-04Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
04 Aug 2016

AHA...ACUM PRICEP....DECI EL SE LUPTA PRECUM FARFURIDI SI BRANZOVENESCU.....SI-A LASAT MASINA LA UN PRETEN....DRAGI TOVARASI SI PRETINI....BAI BA TAMPITULE...PE PRETENU UNDE TI-AI LASAT MASINA NU L-AI INTREBAT?...CINE SI-A DESCARCAT PRASTIA CU GLOANTE....ASTA E CA SI CAND ESCOBAR DECLARA CA A VENIT IN ROMANIA SA LUPTE CU TRAFICANTII DE DROGURI....S-A CAZAT LA UN PRIETEN..SI CINEVA I-A UMPLUT PORTBAGAJUL DE COCAINA..NISTE CAPITALISTI DE CUMETRIE PROBABIL.........ZI P-S-D SI TRAGE REPEDE APA...CA PUTE....NUMAI ASA CEVA ATI FACUT NONSTOP...TERORISTII DIN DECEMBRIE...MINERIADE...PRIVATIZARI PE U DOLAR.......MAI AVETI SI TUPEU SA FACETI PE VICTIMELE..."SINUCIDERE" TIP NASTASE...DOCTORATE MARCA "IZMENARUL"....BORDELUL BIVOLARU...ACUM SI ASTA....TI-AU CIURUIT PROCURORII MASINA....SI PRETENU STATEA DE SASE?...RATI-AI DRACU DE SCARBE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray