2020-07-09 04:46

Medicul Vasile Astărăstoae a fost ACHITAT definitiv într-un proces de corupție

 |  22:26
Medicul Vasile Astărăstoae a fost ACHITAT definitiv într-un proces de corupție

Punct final în procesul în care fostul rector al UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, a fost judecat pentru mai multe infracțiuni. Curtea de Apel Suceava a decis astăzi sa îl achite atat pe fostul rector cât și pe ceilalți inculpați din dosar, printre care fostul director administrativ Daniela Drugus sau Adrian Ciureanu.

Achitările vin după ce prima instanța, Tribunalul Suceava, a pronunțat condamnări in acest dosar. Decizia de astăzi este definitiva, scrie Ziarul de Iasi.

Fostul rector Vasile Astoarastoe și mai mulți angajați cu funcție de conducere ai universității au fost trimiși in judecată in 2012, de DNA Iasi.

Acuzațiile au vizat presupusa fraudare a unui proiect cu finanțare europeană, printre infracțiunile imputate prin rechizitoriu numărându-se și luarea sau darea de mita. Procesul a avut un traseu sinuos prin justiție, dosarul fiind plimbat pe la mai multe instanțe pana la sentința definitiva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02Parerea ta...

VIATA
03 Dec 2019

Cum le afectează viaţa românilor corupția din sănătate când Justiția ro' ii apară și ii protejează pe corupții din sistem ? Moarte libera și la alegere! Cu certificatul de deces pe masa medicului indiferent de vârsta 0 si o zi ani - si 100 de ani
JIGODIA ASTA ACHITATă,
04 Dec 2019

NU răspunde în schimb, pentru tratarea oamenilor precum șobolanii de laborator...DE CE a făcut puncții în coloană extrăgând FĂRĂ SĂ FIE NEVOIE măduvă, de la pacienți care nu aveau voie, nici nevoie să li se aplice o astfel de procedură dureroasă și riscantă? LA CE-ȚI FOLOSEA MĂDUVA SUSTRASĂ? ORDINARULE! Mizați pe poporul ăsta îndobitocit, încrezător în idioții care-l spoliază: miniștrii siniștrii din toate domeniile, inclusiv medicii care fac experiențe pe oameni. Spunea un medic legist că, dacă ar fi corect, colegii lui (medicii) ar trebui să zacă în pușcării...SYCTIR, BOULE!
CONSTANTIN
04 Dec 2019

Asta este justitia pentru care oameni se lupta ,pentru independenta acestei justitii scarboase.Judecatorul trebuie sa aplice Legea in spiritul si litera ei.Judecatorul sub scutul independentei isi creaza si aplica o lege personala???De ce este lasat sa judece daca este debil mintal???Au existat fapte ,daune ,martori si atunci,judecatorul pe ce documente a dat verdictul??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz