2020-07-15 22:18

Meleșcanu ACUZĂ diaspora: ”Mai multe femei din comisie au VÂNĂTĂI”

 |  20:30
Meleșcanu ACUZĂ diaspora: ”Mai multe femei din comisie au VÂNĂTĂI”

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a declarat marţi că, în timpul, alegerilor europarlamentare din Diaspora au fost mai multe cazuri de agresiune verbală şi fizică, adăugând că există mai multe poze cu femei din comisie care au fost bruscate și au vânătăi.

„Vă dau imediat. Când doriţi puteţi veni la minister citiţi infograma prin care la Bologna au venit cele 5 autobuze cu 200 de oameni şi care s-au pus la coadă imediat şi după aceea au încercat să creeze probleme că de ce se stă aşa de mult la coadă. Au fost multe alte cazuri, mai ales de agresiune verbală, dar din păcate chiar şi de agresiuni fizice. Avem şi poze cu oameni din comisie care au fost bruscaţi, cu vânătăi. Din păcate, e vorba chiar despre femei”, a declarat Teodor Meleşcanu, marţi, la Parlament.

Potrivit raportului MAE, privind problemele la votul pentru alegerile europarlamentare din Diaspora, au existat „acţiuni coordonate de aducere la vot a unui număr mare de cetăţeni” cu mai multe autocare.

„Un alt factor l-a constituit implicarea unor grupuri de susţinători ai unor anumite formaţiuni politice, deşi prevederile legale nu permit activităţi electorale în ziua votării. Mai mult, au existat acţiuni coordonate de aducere la vot a unui număr mare de cetăţeni cu 5-6 autocare sau maşini (turism electoral), ceea ce ducea în mod automat la o presiune majoră asupra secţiilor de votare sau influenţau deciziile alegătorilor. În mare parte, aceste grupuri au rămas în zona secţiilor de votare şi după ce au votat şi au creat incidente, până la venirea forţelor de ordine, care au asigurat închiderea secţiei de votare”, precizează MAE în document.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11

In legatura cu acest articol...

Decizie SURPRIZĂ pentru Radu Mazăre. Ce a hotărât comisia ÎNCHISORII

Meleșcanu a SCĂPAT de demitere. Moțiunea simplă a PICAT

Dăncilă îl PUNE LA PUNCT pe Meleșcanu: ”Unii s-au cam GRĂBIT cu declarațiile!”

ULTIMA ORĂ: PNL face plângere PENALĂ împotriva premierului Dăncilă și a lui Teodorovici

Klaus Iohannis a SEMNAT. A fost numit un nou VICEPREMIER în Guvernul Dăncilă
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BETON
12 Iun 2019

Au vanatai si noi ne temem de ei ca suntem prosti Ei pot sa vi se cace in cap ca voi nu le faceti nimic bai molusca !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz