2019-12-14 14:34

Meleșcanu, semnal de ÎNGRIJORARE: ”Spionajul RUSESC, prezent în România”

 |  22:59
Meleșcanu, semnal de ÎNGRIJORARE: ”Spionajul RUSESC, prezent în România”

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, că în România ”se simte o prezenţă foarte solidă” a spionajului rusesc.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la ALDE Arad, despre o eventuală intensificare a spionajului rusesc în ţara noastră, el declarând că nu are cifre. ”Nu ştiu în cifre, dar se simte totuşi o prezenţă foarte solidă în România”, a spus ministrul, citat de News.ro.

Totodată, Meleşcanu a comentat poziţia Ambasadei Rusiei la Bucureşti, care a calificat anunţul MAE privind expulzarea unui diplomat rus drept "manifestarea nebuniei politice colective”, Meleşcanu declarând că ”o nebunie politică a fost atactul de la Salisbury”.

”A încerca să spui că atunci când se reacţionează la o nebunie este tot o nebunie, mi se pare greşit. Ceea ce s-a întâmplat este un fapt fără precedent în epoca noastră, numai în timpul războiului rece se ajungea la asasinarea unor agenţi care trecuseră de altă parte. Din punctul de vedere strict juridic, o acţiune de folosire a unor substanţe neurotoxice pentru a anihila un agent pe teritoriul altei ţări este o încălcare a Convenţiei internaţionale privind interzicerea folosirii armelor chimice”, a spus ministrul.

Meleşcanu a răspuns şi unei întrebări privind rostul solidarităţii României faţă de Marea Britanie: ”Aşa cum noi ne dorim solidaritate din partea ţărilor partenere în cadrul NATO şi UE, aşa şi acestea se aşteaptă la solidaritate din partea noastră. Nu uitaţi că în ceea ce priveşte prezenţa unor trupe NATO pe teritoriul României, Marea Britanie a fost după SUA cel de-al doilea mare contributor. Noi am avut o decizie foarte echilibrată de a da un semnal de solidaritate şi nu am exagerat prin numărul celor pe care i-am expulzat, este vorba de un singur diplomat, un consilier diplomatic”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2018

Radio Erevan corecteaza pe excelenta sa de la Meleshka(RUSiA)...spionajul din ROMANIA nu este "RUSESC" ci este KOMINTERNIST.................adica include si pe KOREEA DE NORD si alte tari comuniste unde colegii domnului Melescanu se plimbau la intalnire cu KIM JONG -ROCKET MAN//////Adica in Romania avem chestii MULT MAi PeRicULOASE decat "russian espionage"....si anume avem TOT FELUL DE OLIGARHI EX-URSS deghizati in MARI paTRIOTI si AFACERISTI-KUSHER.....care de la PHENIAN s-au TELEPoRTAT direct la MONACO si CIPRU,PANAMA si DUBAI Intotdeauna m-am intrebat cum dracu ajunge unul ca Melescanu imediat dupa 89 mare CONSUL in VIENA...dar el nu stie 2cuvinte in limba germana..................Pai era foarte simplu....Omul trebuia sa mute KREMLINUL la VIENA impreuna cu toate afacerile-KUSHER ale oligarhilor ex-URSS....................si sa aiba grija ca MAFIOTII gen GHITA sa aiba 50de pasapoarte falsificate cu care sa se plimbe pe sub nasul INTERPOL.....sa ne traiesti TAVARISCIULE Melescanu....PAJALUSTA....fa-te ca lucrezi
FREACA MENTA
31 Mar 2018

SE PISA URSUL ALB , PE MEMORIA TA ,,,,,,,,,,,,,,, CARACATITA ,... CINE VORBESTE ,,,,,,,,, PAPAGALU ..
BOLSEVICII
31 Mar 2018

Cea mai mare tradare de neam si tzara au facuto bolsevicii nastase, ponta, tariceanu prin vanzarea resurselor naturale ale Romaniei. Mafia psd-alde-udmr sunt MARII TRADATORI SI JEGMANITORI AI ROMANIEI DE AZI.
FRATELE KAPOS
31 Mar 2018

Si de ce oare, fostii colegi ai lui "teo" si oastea tractoristului, nu-i prind si nu-i expulzeaza din Romanika pe TOTI a caror prezenta "o simte foarte solida" don' ministru ?!?
LEVST.
31 Mar 2018

mai degraba , se pare ca (din greseala sau intamplare) mielescau este si el odata diplomat si vrea sa spuna:" Mai usor si mai rasfirati, spioni rusi, ca va calcati pe bombeuri cu spionii din celelalte 190 tari + ale lumii, ca Romania a ajuns un fel de "Disney Land' al spionilor.,.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray