2020-01-24 13:04

Meleşcanu şi Ana Birchall dau explicaţii la Bruxelles. Grindeanu: Pregătesc prezenţa mea

 |  10:08
Meleşcanu şi Ana Birchall dau explicaţii la Bruxelles. Grindeanu: Pregătesc prezenţa mea

P24

Situaţia referitoare la modificarea Codurilor penale vor fi prezentate oficial astăzi la Bruxelles de Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall. Potrivit primului ministru, cei doi pregătesc vizita lui Sorin Grindeanu.

Se pare că europarlamentarii români nu au fost prea convingători în problema modificărilor aduse Codurilor penale, iar Comisia Europeană vrea să afle şi poziţia oficială a Executivului român.

"Mâine (n.r. luni), deja, ministrul de Externe împreună cu doamna Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, vor merge spre Bruxelles. Am discutat astăzi cu cei doi colegi ai mei tocmai pentru a merge să explice ceea ce s-a întâmplat şi pentru a pregăti prezenţa mea şi a altora la Bruxelles (...) De mâine, cei doi miniştri se află la Bruxelles până, cred, ca poimâine, în pregătirea a ceea ce înseamnă viitoarea vizită", a declarat duminică seara Sorin Grindeanu la un post de televiziune.

Teodor Meleşcanu a afirmat sâmbătă că punctul său de vedere pe care îl va expune la Bruxelles se referă la colaborarea cu UE pentru dezamorsarea situaţiei din România: „Punctul meu de vedere este foarte simplu, de a găsi o modalitate pentru a colabora împreună cu colegii noştri şi partenerii noştri europeni la dezamorsarea acestei situaţii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

ADRIAN
06 Feb 2017

Aiurea, o sa-ti dea aia cu legile in cap. Sunteti niste tampiti care vor sa-l scape pe Dragnea de puscarie, si sunteti in stare sa nenorociti o tara pentru asta. Meritati sa fiti judecati pentru tradare nationala si inchisi pe viata.
MAFIA PSD.
06 Feb 2017

Astazi SECRETARUL GENERAL NATO A REFUZAT INTALNIREA CU BOLSEVICUL MELESCANU. ESTE SEMNUL CA ACEST GUVERN PRIN DECLARATIILE IRESPONSABILE ALE CONDAMNATULUI dragnea si PENALULUI tariceanu NU REPREZINTA ROMANIA IN RELATIILE CU PARTENERII STRATEGICI. ACEST GUVERN MAFIOT SI-A INCHEIAT MISIUNEA.
GEOANA SI F-B-I
06 Feb 2017

ahh ce bine suge Birchall...pe bancheta din fata ca aspiratorul,curva din bordelul de partid Misa-Bivolaru,a supt-o si lui gioana
CONSTANTIN
06 Feb 2017

INFANTILULE IRESPONSABIL ,ESTI SIGUR CA MAI APUCI SA AJUNGI LA BRUXELES , SAU CA O SA MAI VII INAPOI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine