2020-03-30 17:22

Membri ai clanului Tostaua, după gratii după ce au ucis un rival

 |  15:58
Membri ai clanului Tostaua, după gratii după ce au ucis un rival

Douăsprezecepersoane sunt cercetate pentru omor calificat, complicitate la omor calificat,ultraj contra bunelor moravuri, asociere în vederea săvârşirii de infracţiunişi port fără drept de armă albă fiind suspectate că au aplicat unui bărbat dinlocalitatea Gălbinaşi din judeţul Călăraşi mai multe lovituri cu bâte, săbii şicuţite, victima decedând, ulterior, la spital.

Pe 16 iulie, mai multe pesroane audeschins în piaţa micro-alimentară din localitatea Gălbinaşi din judeţulCălăraşi, unde l-au luat la bătaie pe liderul clanului rival Albu. După ce l-autocat bine cu bâtele şi i-au aplicat mai multe lovituri de sabie şi de cuţit,agresorii s-au facut nevăzuţi. Victima a fost transportată la SpitalulPantelimon din Capitală, dar cu toate eforturile depuse de medici aceasta adecedat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor cu autor necunoscut.Ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI au începutverificările şi au prins o informaţie furnizată de lumea interlopă bucureşteanăconform căreia cei care l-au ucis pe Costel Albu, în vârstă de 31 de ani suntmembrii ai clanului Tostaua. S-a trecut la prelucrarea informativă a datelorşi, în urma filajului şi a interceptărilor telefonice, au fost identificaţiautorii omorului. Surse judiciare susţin că atât clanul Albu, cât şi clanulTostaua se ocupă cu şantaj, cămătărie, sechestrări de persoane şi operaţiuni cufirme fantomă. Membrii ambelor clanuri sunt ţigani. Aceleaşi surse afirmă cărăfuiala de la piaţa din Gălbinaşi a avut ca motiv împărţirea zonelor deinfluenţă.

Miercuri, poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şiluptători S.I.A.S. din cadrul IGP şi ai Serviciului de Investigaţii Criminaleşi Serviciului de Intervenţie Rapidă Călăraşi, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI,sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă TribunalulCălăraşi, au desfăşurat patru percheziţii domiciliare în localităţile Fundeni, Pantelimonşi Dobroieşti din judeţul Ilfov dar şi ân Bucureşti, pentru probareaactivităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de săvârşireainfracţiunii de omor calificat. La domiciliile şi reşedinţele acestora a fostgăsit un întreg arsenal de bâte, săbii, cuţite şi topoare dar şi alte probecare atestă faptul că au participat la omorul comis asupra lui Costel Albu.

În urma probatoriului administrat depoliţişti, Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a luat măsura reţineriipentru 24 de ore faţă de 12 suspecţi, respectiv Aurel Uţoiu, de 24 de ani, Daniel Bodeanu,de 33 de ani, Vasile Molea, de 28 de ani, Constantin Romanescu, de 28 de ani, GheorgheMolea, de 32 de ani, Fănel Pircă, de 27 de ani, Marian Molea, de 22 de ani, GigiRomanescu, de 30 de ani, toţi din Comuna Gălbinaşi, Judeţul Călăraşi, MihăiţăBoteanu, de 32 de ani, Paraschiv Alexandru, de 36 de ani, din Bucureşti, GheorgheŢincu, de 46 de ani, din Comuna Dobroieşti- Ilfov şi Constantin Pirpiru, de 25de ani, din Pantelimon-judeţul Ilfov.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru omorcalificat şi complicitate la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri,asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi port fără drept de armă albă. Aceştiaau fost încarceraţi în arestul IPJ Călăraşi. Ieri după-amiază magistraţiiTribunalului Călăraşi deliberau asupra măsurii de arestare preventivă propusede procurorii călărăşeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-12Parerea ta...

MARIANA
31 Iul 2010

DRAGI MEI OFITERI DE LA S.I A.S.SI IGP A TI CHELTUIT BANI STATULUI CU ARESTAREA CELOR 12 PERSOANE ABUZIV CA ASA STITI DUMNEAVOASTRA SA VA BATETI JOC DE TARA ASTA,CEI 12 INSI V AU SUNAT CU 2 ZILE INAINTE DE ARESTARE SA II APARATI DE CLANUL ALBU IAR DUMNEAVOASTRA CE ATI FACUT ?VA SPUN EU V ATI FACUT VADETE DE TELEVIZOR CE SA ITI SPUN A TI MUNCIT MULT SA II PRINDETI NU?SAU PREDAT SINGURI CEI VINOVATI DAR NU A FOST DE AJUNS TREBUIA SA MAI CHELTUITI DIN BANI POPORULUI CU TRUPE MULTE DE MASCATI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine