2019-07-23 08:07

Mesaj FERM de la Bruxelles: ”Niciun stat membru UE nu mută ambasada de la Tel Aviv”

 |  18:57
Mesaj FERM de la Bruxelles: ”Niciun stat membru UE nu mută ambasada de la Tel Aviv”

Șefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, l-a asigurat pe ambasadorul palestinian pe lângă UE, Abdul Rahim Farra, că niciun stat membru al Uniunii Europene nu îşi va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

Abdul Rahim Farra a declarat că Mogherini a confirmat această poziţie în timpul unei reuniuni desfăşurate la Bruxelles cu reprezentanţi ai Organizaţiei de Cooperare Islamică şi în prezenţa ministrului palestinian de externe, Riyad Malki.

Ministrului palestinian de externe a insistat în timpul acestei întâlniri că niciunui stat membru al UE nu trebuie să i se permită să întreprindă demersuri, şi nici măcar să anunţe vreo intenţie, pentru a-şi transfera ambasada la Ierusalim.

Astfel, Mogherini a afirmat că niciun stat membru al UE nu va acţiona împotriva consensului european pe acest subiect, iar discuţiile despre posibila mutare de către unele ţări din UE a ambasadelor la Ierusalim sunt nimic mai mult decât vorbe, menţionează agenţia palestiniană de presă WAFA, amintind că România şi Republica Cehă au sugerat recent că vor urma exemplul SUA şi îşi vor transfera ambasadele de la Tel Aviv la Ierusalim.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

LEVST.
28 Apr 2018

daca este adevarata stirea, inseamna, in primul rand) , UE pune frana de urgenta, lui dragnea si dancila si 2), este posibil ca Macron si Merkel, sa-l fi imbunat pe Trump si acesta o va lasa mai moale, macar pentru un timp, cu mutarea la Ierusalim..La fel de bine , Trump poate i-a convins pe cei doi, insa s-a hotarat o amanare, cea ce ar permite UE sa sanctioneze Romania, adica sa redistribuie 1-2 miliarde de euro, la alte state , "ascultatoare"...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Apr 2018

psDragnea au auzit de UE? sau doar de SpAGA
@CUCUVEAUA...
29 Apr 2018

DAR SASUL l NAZIST VANZATOR DE COPII PENTRU ORGANE SI HOT DE CASE ,FALSIFICATOR DE ACTE ETC A AUZIT OARE DE UE? SAU DOAR DE RETROCEDARI ILEGALE CATRE VAJNICII LUI SS-isti nu-mi place dragnea dar trebuie sa fim obiectivi toti politicienii romani sunt hoti dar SASALAUL II INTRECE PENTRU CA ACESTA E PROST SI SADIC SE VEDE PE MOACA SI RANJETUL LUI FORTAT
TRADATORI DE TARA
29 Apr 2018

INTERESUL TARI NU SE DISCUTA , LA SANTUL DE TELEOMAN . SE INTRUNESC IN CSAT SI DISCUTA PROBLEMELE URGENTE ALE TARI . MOLIA TRADATOARE DE == MELEASCANU=== , NU IL INTREABA NIMENI DE CACEALMA POLITICA ?????????????? SI RESPONSABILITATE .
@@ CUCUVEA
29 Apr 2018

Sper ca romanii sa se trezească și să realizeze că acest palmier STERP este o nulitate a istoriei ...un parvenit ( vezi cazul grivco) si ptr chestia cu EVREII sa fie aruncat la groapa de gunoi a istoriei...BLESTEMAT FIE CRL CE VA MAI VOTA PTR EL SAU VA UNELTII PTR VOTURILE LUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray