2020-07-14 03:31

Mesajul ciudat al Papei Francisc înaintea vizitei în România: Rugați-vă pentru mine!

 |  17:54
Mesajul ciudat al Papei Francisc înaintea vizitei în România: Rugați-vă pentru mine!

Papa Francisc a transmis, cu o zi înaintea primei sale vizite în România, un scurt și ciudat mesaj pe twitter, în care îi anunță pe credincioși despre călătoria apostolică de trei zile în țara naostră și le cere acestora să se roage pentru el, potrivit hotnews.ro.

”Mâine voi fi în România ca pelerin, pentru a merge împreună cu frații noștri din Biserica Ortodoxă Română și cu credincioșii catolici. Rugați-vă pentru mine!”, a transmis Papa Francisc pe contul său de twitter. 

În cursul zilei, Papa Francisc le-a transmis românilor un mesaj separate: ”Vin în România, țară frumoasă și primitoare, ca pelerin și frate. (...) Vin între voi ca să mergem împreună. Mergem împreună când învățăm să păstrăm rădăcinile și familia, când ne îngrijim de viitorul copiilor și de fratele de lângă noi, când ne depășim fricile și suspiciunile, când lăsăm să cadă barierele care ne separă de ceilalți. Știu că mulți pregătesc vizita mea în mod intens și vă mulțumesc din inimă. Vă asigur că vă stau aproape în rugăciune vouă tuturor și vă dau Binecuvântarea mea. Și vă cer, vă rog, să vă rugați pentru mine!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz