2020-06-01 15:21

Mesajul Gabrielei Firea după după ultima OPERAŢIE la colon: “Nu mor caii când vor câinii, da?”

 |  16:31
Mesajul Gabrielei Firea după după ultima OPERAŢIE la colon: “Nu mor caii când vor câinii, da?”

Primarul general, Gabriela Firea, s-a externat după ultima operaţie la colon şi s-a declarat extrem de fericită că a ajuns acasă în sânul familiei. Edilul Capitalei a transmis mulţumiri echipei de la Spitalul Cantacuzino care a operat-o şi precizează că va reveni cât de repede poate la Primărie după perioada de recuperare. Firea nu a uitat nici de contestatarii săi, adresându-le mesajul: “Nu mor caii când vor câinii, da?”

”Nicăieri nu e mai bine ca acasă!!! După o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viaţa obişnuită e ca o nouă şansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, aşadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare şi dornică să mă întorc la viaţa normală. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soţul meu Florin, care mi-a fost sprijin şi izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de năzdrăvanii mezini Zian şi de David, dar şi de mama, surorile şi fratele meu, de cumnaţi, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”, a scris, luni, pe Facebook, Gabriela Firea.

Aceasta le-a mulţumit medicilor şi personalului de la Spitalul Cantacuzino care au ajutat-o să treacă cu bine peste o afecţiune deloc simplă. ”Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI. Sunt convinsa că dedicarea şi profesionalismul lor nu reprezintă o excepţie, ci regula în sistemul românesc de sănătate. Am această confirmare inclusiv de la reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat, înainte de operaţia finală, şi care mi-au spus că ar procedat la fel ca echipa din România”, a mai scris Firea.

Aceasta a precizat că, după o perioadă de recuperare post-operatorie, va reveni la Primărie: ”Urmează o perioadă grea, aşa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea şi bunele intenţii cu care eu şi echipa mea luptăm pentru bucureşteni vor prevala în faţa atacurilor nedrepte şi ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziţiei. Nu mor caii când vor câinii, da?”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08

In legatura cu acest articol...

Gabriela FIREA, operată din nou: "Am traversat o perioadă foarte grea..." / Cum se simte primarul Capitalei

Gabriela Firea a dezvăluit ce i-au găsit medicii în organism. IMAGINI ȘOCANTE

Gabriela Firea RUPE TĂCEREA: ”Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână CRIMINALĂ”
Parerea ta...

JIUL
08 Iul 2019

Dar vacile mor cand vor cainii?
VLD
08 Iul 2019

Jigodie ce ești ,ai distrus Bucureștiul !!! Du te la morga !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine