2020-02-19 12:15

Mesajul lui Iohannis pentru jurnalişti de ZIUA LIBERTĂŢII PRESEI

 |  14:37
Mesajul lui Iohannis pentru jurnalişti de ZIUA LIBERTĂŢII PRESEI

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să le transmită jurnaliştilor, de Ziua libertăţii presei, că au întregul său sprijin, precizând că ei sunt cei care caută adevărul şi contribuie la impunerea transparenţei şi responsabilităţii în actul de guvernare.

"Astăzi, sărbătorim jurnaliştii care îşi dedică viaţa căutării adevărului şi care, prin munca lor grea, contribuie la impunerea transparenţei şi responsabilităţii în guvernare. Aveţi întregul meu sprijin!", a scris preşedintele pe Twitter.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03

In legatura cu acest articol...

3 mai, Ziua Mondială a LIBERTĂȚII PRESEI. Care este tema pentru 2019
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mai 2019

domnule presedinte degeaba avem "libertatea presei" doar pe hartie,ca in realitate presa din Romania e subordonata mafiotilor si oligarhilor care platesc pupicuristii...Care e diferenta intre VANTU si GHITA sau Felix puscariasul? ca eu nu vad niciuna Ai acum n-spe televiziuni controlate de mafie si oligarhi unde se minte nonstop....- FAKE NEWS
CUCUVELE-I CHIOARE II FACE SAT
03 Mai 2019

Mars la rahat! Care publicatie sau televiziune(cu exceptia evazionistilor de la irealitatea) se plang ca presa nu este independenta?
ANONIM
03 Mai 2019

Foarte credibil acest TAPALABA!
ANONIM
03 Mai 2019

Cum putem vorbi de presa independenta când la HAZNAUA 3 controleaza borfașul hot voiculescu iar slugile scârboase ii executa ordinele. Haznaua 3 este metastaza presei romanesti. Numai securisti , militieni , turnatori siraspopiti.
ANONIM
03 Mai 2019

Presa independenta in Romania exista in proportie foarte mica. Daca nu le convin intrebarile adresate de jurnalisti imediat lichelele din politica le ridica acreditarile. Jurnalistii profesionisti sunt extrem de putini. 90% din presa romaneasca este acaparata de mafia psd si mogulii puscariasi felix, ghita , care toaca bani publici proveniti de la '' borfașul national '' draKnea pentru SUSTINEREA MAFIEI PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine