2019-10-14 21:22

MESAJUL ministrului Justiției pentru șefa DNA. Ce-i transmite Toader lui KOVESI

 |  09:47
MESAJUL ministrului Justiției pentru șefa DNA. Ce-i transmite Toader lui KOVESI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, începe săptămâna cu un mesaj pentru Laura Codruţa Kovesi. Şefei DNA i se transmite clar că trebuie să se prezinte la audieri în Comisia de anchetă parlamentară privind alegerile prezidenţiale din 2015.

"Loialitatea constituțională, constând în atașamentul față de regulile, principiile și valorile constituționale, exclude orice acțiune sau inacțiune de natură să afecteze activitatea unei comisii parlamentare!", scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Ministrul Justiţiei a trimis, vineri, o scrisoare Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, în care spune că se va pronunţa în privinţa neprezentării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, la audierile de la comisie, după ce expiră termenul de formulare a răspunsului scris de către aceasta şi aminteşte că s-a solicitat Inspecţiei Judiciare efectuarea unor controale privind eficienţa managerială la DNA


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

ANONIM
07 Aug 2017

Actualul ministru de la justiție , de când fu numit politic de Popescu Tăriceanu, până să rezolve ceva semnificativ din "problematica plagiatelor", pare a fi ajuns la "confuzii" între atribuțiile magistraților și cele ale politicienilor , propunând "inițiative populiste" în sprijinul "ideilor partidului" , idei exprimate anterior de Popescu Tăriceanu , neglijnd oarecum, unele apecte promovate chiar prin deciziile CCR, decizii destul de "superficial" motivate, la rândul lor ,referitor la principiile Constituției ?
ANONIM
07 Aug 2017

S-a făcut o "comisie parlamentară" și pentru alegerile din 2015 ?
ROMANIA TREZESTE-TE
07 Aug 2017

TUDORELE NENE.Repetentul natiunii DREAK-NEA vrea cu orice pret documente referitoare la dosarul sau CU ALEGERILE din 2009 pt CEDO . Actiunea a fost demarata de mafiotii banditi Dan Andronic, Izmenarul Oprea zis geal conserva, etc In loc de documentele ref la alegerile din 2009 atat DNA cat si P.G. sa trimita la PARLAMENT cererile de ridicare a imunitatii parlamentare a lui Dragnea referitoare la DOSARELE care stau in NELUCRARE , asteptare sau sunt TRASE PE TREAPTA din cauza fratelui lui AMARIEI-fost sef PNA, a fratelui decedat a lui Dragnea care a fost Sef la SIPI Teleorman , si altor MAFIOTI, etc
MIHAI
09 Aug 2017

Un penibil
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray