2020-02-28 15:11

Metode inedite de introduce a drogurilor în penitenciar. Kaizer cu heroină, ultima „reţetă” pentru un deţinut, din partea mamei sale

 |  19:58
Metode inedite de introduce a drogurilor în penitenciar. Kaizer cu heroină, ultima „reţetă” pentru un deţinut, din partea mamei sale

Printremetodele inedite de a introduce droguri în penitenicare descoperite până înprezent de autorităţi este şi cea la care au recurs două femei, care auîncercat să-i aducă unui deţinut, în pachetul de hrană, heroină disimulatăîntr-o bucată de kaizer.

Douăfemei din judeţul Ilfov sunt cercetate în stare de libertate, după ce auîncercat să introducă heroină în Penitenciarul Slobozia, în biluţe din plasticascunse într-o bucată de kaizer, anunţă Poliţia Română.

Celedouă femei, în vârstă de 28, respectiv 47 de ani, au fost depistate duminicădupă-amiază, când au venit în vizită la un deţinut în Penitenciarul Slobozia,se arată într-un comunicat de presă de ieri al Inspectoratului General alPoliţiei Române.

Înbagajele cu mâncare aduse de suspecte poliţiştii au găsit o bucată de kaizer încare erau ascunse 31 de biluţe din plastic ce conţineau 1,67 grame de heroină.

Drogurileau fost duse la Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor dincadrul Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog(DCCO), pentru expertiză.

Întrebatede unde au drogurile, femeia de 47 de ani a spus că nu ştia de existenţaacestora şi că pachetul l-a primit la rugămintea fiului său, deţinut înpenitenciar, de la un bărbat pe care nu îl cunoştea, în zona Gării Obor dinCapitală.

Totodată,femeia a spus că pachetul nu era destinat fiului său, ci altui deţinut.

Împotrivacelor două femei procurorii au început urmărire penală, acestea fiind cercetateîn stare de libertate pentru trafic de droguri. Ancheta este continuată depoliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog, subcoordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor deCriminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine