2020-01-25 12:59

Microbuz şcolar, implicat într-un accident. Şase persoane, dintre care patru copii, la spital

 |  07:20
Microbuz şcolar, implicat într-un accident. Şase persoane, dintre care patru copii, la spital

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică seara, pe un drum din comuna gorjeană Dănciuleşti, în urma căruia şase persoane, dintre care patru copii, au ajuns la spital, după ce un microbuz şcolar şi o maşină s-au ciocnit.

Un autoturism a lovit un microbuz şcolar în care se aflau mai mulţi copii care au participat la un eveniment folcloric, în localitatea Bustuchin. În urma incidentului, patru eleve cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani au suferit leziuni.

”Este vorba despre un microbuz cu copii. Am trimis şi noi, şi Doljul ambulanţe, pentru că este posibil ca numărul victimelor să fie mai mare decât cel anunţat”, a precizat Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj, potrivit Mediafax.

”Un microbuz şcolar a fost lovit de un BMW pe DC Dănciuleşti. Din primele date sunt patru copii răniţi uşor şi două victime din celălalt autoturism. Cei patru copii au participat la un moment folcloric. Sunt patru minore, două de 12 ani şi celelalte de 14 ani, de la Şcoala Generală Cornelius Radu, din Rădineşti”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine