2019-10-16 05:36

Miercuri renunţaţi la autoturismele personale! Mitingurile şi marşurile de protest ale sindicaliştilor vor bloca traficul în Bucureşti

 |  19:38
Miercuri renunţaţi la autoturismele personale! Mitingurile şi marşurile de protest ale sindicaliştilor vor bloca traficul în Bucureşti

Mitingurile şi marşurile de protestale sindicaliştilor vor bloca, începând de marţi seară şi până miercuri seară,traficul auto prin centrul Capitalei. Confederaţiile sindicale au anunţat căscot în stradă peste 80.000 de oameni pe 27 octombrie, în ziua în care înParlament se votează moţiunea de cenzură. Din acest motiv, Brigada Rutieră aPoliţiei Capitalei va impune restricţiide trafic pe arterele centrale ale Bucureştiului.

Douămitinguri şi un marş

Confederaţiile sindicale organizeazăun miting în Piaţa Victoriei, între orele 10.00 şi 11.00, urmat de unmarş către Piaţa Constituţiei, între orele 11.00 şi 14.00 şi un miting în PiaţaConstituţiei, între orele 14.00 şi 22.00. Mitingul din Piaţa Victoriei se vadesfăşura între linia de demarcaţie a benzii II de circulaţie, de pe Bdul.Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor către P-ţa Romană, Şos.Kiseleff, Bdul. Ion Mihalache, Bdul. Lascăr Catargiu, până la scuarul dedemarcare dintre cele două sensuri de circulaţie. Marşul de protest va urmatraseul Piaţa Victoriei - Bdul. Lascăr Catargiu l Piaţa Romană - Bdul. GheorgheMagheru - Bdul. Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii - Bdul. I.C. Brătianu -Piaţa Unirii – Bdul. Unirii - Piaţa Constituţiei. Deplasarea protestatarilor seva face pe patru benzi de circulaţie, lăsând libere două benzi, pe sensuldinspre Piaţa Unirii către Piaţa Victoriei, pentru a permite accesulautospecialelor cu regim de circulaţie prioritar. Mitingul din PiaţaConstituţiei se va desfăşura între Bdul. Unirii, de la intersecţia cu Bdul.Regina Maria, până la Piaţa Constituţiei, Piaţa Constituţiei şi Bdul.Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bdul. Naţiunile Unite.

Restricţiileîncep marţi seară

Restricţiile de circulaţie impuseîncep din 26 octombrie, ora 20.00, când va fi restricţionată parcareaautovehiculelor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, alveolele de pe Şos.Kiseleff şi de pe traseul de deplasare al manifestanţilor, inclusiv pe Bdul.Unirii şi Bdul. Libertăţii. Restricţiile vor fi menţinute până la terminareaactivităţilor din fiecare zonă precizată. De asemenea,în noaptea de 26spre27 octombrie, începând cu ora 00.00, se va restricţiona traficulrutier în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie ale sensului dinsprePiaţa Romană către Monumentul Aviatorilor, precum şi în Piaţa Constituţiei,două benzi de pe Bdul. Libertăţii, sensul dinspre Bdul. Naţiunile Unite cătreCalea 13 Septembrie. Pe 27 octombrie,începând cu ora 7.00, se varestricţiona traficul rutier, până la ora 14.00, pe Bdul. Kiseleff, de la PiaţaArcului de Triumf până la Piaţa Victoriei, pe Bdul. Aviatorilor, de la PiaţaCharles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, accesul dinspre Bdul. Ion Mihalachecătre Piaţa Victoriei, precum şi efectuarea virajului la stânga din PiaţaVictoriei către Bdul. Ion Mihalache, Calea Victoriei şi Bdul. Lascăr Catargiu.

Întimpul desfăşurării marşului,începând cu ora 10.30 până în jurul orei 14.00, traficul rutier va firestricţionat în totalitate, atât pe traseul de deplasare al participanţilor,respectiv Bdul. Lascăr Catargiu - Bdul. Gh. Magheru - Bdul. I.C. Brătianu - Bdul.Unirii, cât şi pe toate arterele de circulaţie care acced către acestebulevarde. De la ora 12.00 se va restricţiona în totalitate traficul rutier,până în jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersecţia cu Bdul.Tudor Vladimirescu, pe Bdul. Unirii, de la intersecţia cu Bdul. Regina Maria,pe Bdul. Naţiunile Unite, de la Piaţa Naţiunile Unite, pe Bdul. Libertăţii,între Splaiul Independenţei şi Rond George Coşbuc, pe Str. Izvor şi pe Str.B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu până la intersecţia cu Bdul. Tudor Vladimirescu.Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.Pentru a evita accidente în timpul defluirii participanţilor se va restricţionaîn totalitate traficul rutier pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi PodOperă, pe ambele sensuri de mers în intervalul orar 22.00-23.00.

Poliţiştii le recomandăşoferilorsă evite deplasarea atât în zonele menţionate, cât şi înîmprejurimile acestora, să evite, pe cât posibil, folosirea autovehiculelorpersonale în ziua desfăşurării manifestărilor publice şi să utilizezetransportul public suprateran şi subteran, pentru a evita blocajele de trafic,dar şisă îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în carese află în zone aglomerate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray