2020-05-27 02:03

Mihai CHIRICA, primarul Iașiului, mesaj DUR pentru Liviu DRAGNEA: „Să-și dea DEMISIA și să părăsească PSD!”

 |  18:37
Mihai CHIRICA, primarul Iașiului, mesaj DUR pentru Liviu DRAGNEA: „Să-și dea DEMISIA și să părăsească PSD!”

Liviu Dragnea ar trebui să-și dea demisia din fruntea PSD și să părăsească partidul, deoarece nu poate ieși învingător din scandalul declanșat, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Iașiului, social-democratul Mihai Chirica.

"Și dacă Grindeanu pleacă și dacă nu pleacă, rezultatul e același pentru Dragnea. El nu poate ieși învingător. Când locomotiva oprește, atunci și vagoanele încetinesc. Dragnea să-și dea demisia și să părăsească partidul. Trebuie îndepărtați și oamenii trompetă din PSD", a afirmat Chirica, potrivit Agerpres.

Conform acestuia, prin atitudinea sa Liviu Dragnea ''reușește să distrugă România și să dezbine poporul român''.

''Sunt și eu răvășit de situația, și penibilă și hilară uneori, de-a dreptul revoltătoare cel puțin pentru mine și mulți români, în ceea ce privește modalitatea incredibilă prin care Liviu Dragnea reușește să distrugă un vis frumos al acestei țări. Nu voi fi de acord cu Liviu Dragnea indiferent ce se va întâmpla de acum încolo. Așa cum n-am fost de acord nici cu OUG 13, nici cu măsurile iresponsabile de a scoate oamenii în stradă'', a declarat primarul Chirica.

Câte filiale PSD îl susțin pe GRINDEANU

El le-a răspuns jurnaliștilor că, dacă și-ar dori, premierul Sorin Grindeanu ar fi o soluție la conducerea PSD.

Chirica a infirmat zvonurile conform cărora ar exista o axă Grindeanu-Ponta-Chirica. El a afirmat, totodată, că Sorin Grindeanu este susținut de filialele Timiș, Caraș-Severin, Vrancea, precum și de fostul lider al PSD Victor Ponta și de europarlamentarul Cătălin Ivan.

Primarul Iașiului a declarat în aceeași conferință de presă că tot ce s-a întâmplat în cazul Grindeanu reprezintă un ''asasinat politic''.

''Sunt niște killeri plătiți care ies și spun ce vrea Dragnea. Conform Codului penal, ei nu pot fi pedepsiți. Codul moral îi poate pedepsi. Sunt mai mulți acolo, Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Nicolae Bădălău. S-au transformat în asasini politici. Modalitatea de acțiune e simplă: un grup restrâns popularizează soluția, spun că ori ești agent SIE ori KGB sau șeful vreunei structuri periculoase. Se lucrează pe ranguri, dacă nu iese Firea, începe Olguța'', a arătat Mihai Chirica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine