2019-10-20 04:40

Mihai Fifor, primele DECIZII ca premier interimar

 |  21:21
Mihai Fifor, primele DECIZII ca premier interimar

La scurt timp după desemnarea de către președintele Klaus Iohannis ca premier interimar, Mihai Fifor a fost în vizită la Ministrul de Interne, unde a avut o discuție cu Carmen Dan.

”Am dorit sa merg de la guvern direct la MAI pt ca am fost informat de Carmen Dan ca avem 23 de judete sub cod galben de ninsoare, viscol si impreuna cu domnia sa am mers in centrul natinal de comanda integrata pt a face o analiza, colegii de acolo mi-au prezentat si modul de funcție a centrului.

A fost o discuție foarte utila,  MAI este pregatit pt intervenție, a fost ca un mic comandament de iarna, nu ne dorim ca romanii sa aiba disconfort din cauza starii vremii” a declarat Mihai Fifor la RTV.

Mihai Fifor a anunțat și o viitoare decizie legată de șeful poliției române: ”In cursul zilei de maine fac analiza, nu vreau sa iau o decizie, impreuna cu Carmen Dan,am mare incredere in ea, asa cum au disc in Cex colegii, este un ministru pe care il creditam suta la suta, nu avem nicio problema ,e firesc sa avem discutie cu ministrul de interne. Sunt mai multe date care se iau in calcul, sunt doar cateva ore de cand sunt interimar, e firesc sa ma informez inainte de a lua decizia, maine vom avea raspunsul”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

@LEVIST
17 Ian 2018

UNDE AI DISPARUT HOASCA BATRINA ??? NU AI NIMIC DE COMENTAT DESPRE PURADELUL ASTA PSDIST ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray