2020-07-07 02:49

UPDATE. Mihai Tudose, transportat de URGENŢĂ la spital. Fostul premier a suferit un INFARCT. I-au fost montate două STENTURI

 |  17:41
UPDATE. Mihai Tudose, transportat de URGENŢĂ la spital. Fostul premier a suferit un INFARCT. I-au fost montate două STENTURI

Fostul premier Mihai Tudose s-a simţit rău în această după-amiază şi a fost transportat de urgenţă la spital. Se pare că acesta ar fi suferit un infarct, transmite Digi24.

UPDATE 18.42 Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul "C.C. Iliescu", în prezent starea acestuia fiind stabilă."Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie "C.C. Iliescu". A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

UPDATE 17.56. „Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulţi colegi alături de el la momentul în care nu s-a simţit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulţumim celor de la Ambulanţă şi de la SMURD pentru intervenţia profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui şi cu siguranţă va fi totul bine / Îl aşteptăm toţi pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere şi mare nevoie de el!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti, unde avea o întâlnire cu colegii din Pro România, petnru a pune la punct lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-ar fi făcut rău, iar colegii săi au sunat imediat la 112. Fostul premier a fost dus Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti, unde a i8ntrat pe mâna medicilor, care vor decide dacă se impune în cazul său o intervenţie chirurgicală.   „Mihai nu s-a simţit bine şi a chemat ambulanţa. Este vorba despre o suspiciune de infarct”, au precizat pentru Mediafax surse din interiorul ProRomânia.   Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simţit bine în ultima perioadă.   Deputatul Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-26Parerea ta...

LA MAI MULTE!
26 Mar 2019

PENTRU TOATĂ MAFIA POLITICĂ POST-DECEMBRISTĂ, INDIFERENT DE ”PARTID”... SĂ LE MĂNÂNCE COLIVA POPORUL ROMÂN! ȘI CE COLIVĂ! DIN PENSIILE-ALEA SPECIALE, DIN TOT FELUL DE BONIFICAȚII, DIURNE DIN DEPLASĂRILE ”INTERNE” ȘI INTERNAȚIONALE, DIN INDEMNIZAȚIILE DE ȘEDINȚĂ, DIN SALARIILE LOR NESIMȚITE PENTRU TRASUL MÂȚEI DE COADĂ ȘI TĂIAT FRUNZĂ LA CÂINI!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz