2019-12-05 22:35

Mihail Vlasov, CONDAMNAT la 9 ani şi 10 luni de închisoare

 |  16:37
Mihail Vlasov, CONDAMNAT la 9 ani şi 10 luni de închisoare

Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - CCIR, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 9 ani şi 10 luni închisoare, într-un dosar în care este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii unor foloase, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Decizia instanţei nu este definitivă, potrivit Agerpres.

DNA susţine că, în perioada 2008 - 2014, Mihail Vlasov, abuzând de funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a întreprins demersuri pentru obţinerea unor foloase materiale personale şi pentru persoane din anturajul său, în detrimentul instituţiei pe care o reprezenta.

Potrivit procurorilor, au fost adus grave prejudicii atât Camerei de Comerţ, cât şi SC Romexpo SA la care CCIR este acţionar majoritar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03Parerea ta...

NU îNțELEG ”JOCUL”ăSTA
03 Aug 2018

STUPID și JIGNITOR adus tuturor românilor! Vi se livrează ”știri” cum că..mafiotul 1, 2 sau 3 este JUDECAT, altul - ARESTAT, apoi după ceva timp, luni, chiar ani, apare că ABIA CE-A FOST DIN NOU ”trimis în judecăți”, poate arestat...în același sau în alt dosar! Justiția se joacă de-a alba-neagra cu noi? Strigător la cer este eliberarea Varanului mai -nainte de termen (nici măcar cei 10 ani bătuți pe muchie nu i-a făcut șopârla scârboasă), apoi majoritatea SCĂPAȚI dar scăpătați, cu averile întregi, cel mult cu un arest la domicil! MULTĂ BĂTAIE DE JOC ESTE ADUSĂ LA ADRESA ROMÂNILOR!
STIMAȚI JUDECĂTORI,
03 Aug 2018

D-AIA SUNTEȚI PLĂTIȚI REGEȘTE? APOI D-AIA VĂ PENSIONAȚI (din frică, jenă, șantaj) bucurându-vă de pensiile astronomice? SUNTEȚI BARA-BARA CU POLITICIENII-MAFIOȚI ȘI CU TOȚI BORFAȘII CARE ZBURDĂ CA MIEII PE CÂMPII, LIBERI PRECUM PĂSĂRILE CERULUI ÎN CIUDA NOASTRĂ, ÎNTR-O SFIDARE FĂRĂ DE SFÂRȘIT! VOUĂ NU VĂ E RUȘINE DE VOI?
TRADATORI DE TARA
03 Aug 2018

AM CITIT PREA MULTE DE ACEST MAFIOT . MIE RUSINE DE ALESI POPORULUI , CARE LA DESEMNAT DEMNITAR PE ACEST MAFIOT BOSCHETAR URECHI DE ZDREANTA PUTREDA , SA DECIDA SOARTA POPORULUI SI BANI LUI . BANI FURATI CIND SE RECUPEREAZA , MINISTRULE DE FINANTE MOROCAR ?
ACEST VLASOV ,
05 Aug 2018

era mana n mana cu ghorghiu alinutza Ea de ce nu primeste macar 10 ani de parnaie ca merita aceasta vuvuzea vipera rea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray