2019-12-14 15:09

Mii de litri de motorină, furați din locomotive de angajați CFR

 |  17:03
Mii de litri de motorină, furați din locomotive de angajați CFR

Peste 3.000 de litri de motorină, ulei de motor, dispozitive de sustragere a combustibilului, alcool etilic, arme neletale și 10.000 de lei au fost ridicați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în urma celor 54 de percheziții efectuate, sâmbătă dimineață, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat. "Peste 60 de persoane au fost conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantități mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care își desfășurau activitatea. O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub prețul pieței", se arată în comunicat.

Ancheta continuă în ceea ce îi privește pe angajații CFR implicați, fiind vorba de săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray