2020-08-04 20:20

Militar de la Deveselu şi trei bărbaţi din Olt, arestaţi preventiv pentru viol

 |  07:06
Militar de la Deveselu şi trei bărbaţi din Olt, arestaţi preventiv pentru viol

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a militarului de la baza din Deveselu şi ceilalţi trei bărbaţi din Olt suspectaţi că au violat o tânără, în luna iunie. Decizia instanţei nu este definitivă.

Soldatul Răzvan Ionuţ Negreţ, Valentin Ionuţ Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Alexandru Feleşco au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul instanţei supreme a precizat, într-un comunicat de presă, că procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de soldatul Răzvan Ionuţ Negreţ, Ionuţ Valentin Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Alexandru Feleşco, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Anchetatorii susţin că „în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe un câmp din apropierea municipiului Caracal, inculpaţii, prin constrângerea victimei R.V., au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”.

Fata a depus plângere la Poliţie în 16 iunie. Avocatul tinerei, Cătălin Stan, a precizat, pentru Mediafax, că tânăra s-a constituit parte civilă în cauză pentru suma de 100.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-06

In legatura cu acest articol...

Militarul de la Deveselu şi alți trei bărbați cercetați pentu viol au fost reţinuţi
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz