2020-01-25 07:15

Millennium Building Development: Am atacat decizia instanţei, vrem daune de 22 milioane de euro

 |  18:59
Millennium Building Development: Am atacat decizia instanţei, vrem daune de 22 milioane de euro

ReprezentanţiiMillennium Building Development anunţă contestarea sentinţei Curţii de ApelSuceava privind revizuirea cazului Cathedral Plaza şi intenţia de a recupera îninstanţă daunele de peste 22 de milioane de euro.

"Amatacat sentinţa Curţii de Apel şi avem încredere în înţelepciunea justiţiei dinRomânia. Contrar celor afirmate de Arhiepiscopul Ioan Robu, hotărârea nu esteirevocabilă, litigiul fiind în continuare în curs de soluţionare. Clădirea afost dată în folosinţă încă din luna octombrie şi a intrat în circuitul civil,primele contracte de închiriere sunt în derulare. Hotărârea Curţii de ApelSuceava va fi atacată chiar dacă nu mai produce efecte, clădirea fiindterminată şi recepţionată", a declarat Daiana Voicu, director WillbrookManagement International, grup din care face parte Millenium BuildingDevelopment, într-un comunicat remis duminică.

DaianaVoicu precizează că vor fi recuperate în instanţă cele peste 22 milioane deeuro daune. "În egală măsură, suntem decişi să recuperăm în instanţă celepeste 22 milioane de euro daune, fie de la Arhiepiscopie – în cazul anulăriideciziei Curţii de Apel Suceava -, fie de la Primăria Sectorului 1 – în cazulîn care decizia va rămâne irevocabilă. Asteptăm însă clarificare în instanţăpentru a decide împotriva cui vom îndrepta daunele", a menţionat Voicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine