2020-07-05 17:26

Ministerul Sănătăţii, executat silit

 |  15:25
Ministerul Sănătăţii, executat silit

Ca urmare a sentinţei din dosarul incendiului de la Maternitatea Giuleşti din august 2010, Ministerul Sănătăţii va fi executat silit.

Astfel, autorităţile române trebuie să le plătească victimelor, părinţilor bebeluşilor decedaţi sau răniţi în acea tragedie, daune totale de peste 4 milioane de euro.

Din aprilie şi până acum nici Minsterul, nici spitalul, nici Primăria Capitalei, care răspund în solidar la plata daunelor nu au achitat daunele. Astfel, familiile vor executa silit Ministerul Sănătăţii, a anunţat, la Realitatea TV, Daniel Iorga, avocatul uneia dintre familiile afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti.

Din aprilie şi până acum nici Minsterul, nici spitalul, nici Primăria Capitalei, care răspund în solidar la plata daunelor nu au achitat daunele. Astfel, familiile vor executa silit Ministerul Sănătăţii, a anunţat, la Realitatea TV, Daniel Iorga, avocatul uneia dintre familiile afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti. - See more at: http://www.dcnews.ro/ministerul-sanata-ii-executat-silit-in-cazul-incendului-de-la-maternitatea-giule-ti_485834.html#sthash.gkmIkrtI.dpuf Din aprilie şi până acum nici Minsterul, nici spitalul, nici Primăria Capitalei, care răspund în solidar la plata daunelor nu au achitat daunele. Astfel, familiile vor executa silit Ministerul Sănătăţii, a anunţat, la Realitatea TV, Daniel Iorga, avocatul uneia dintre familiile afectate de incendiul de la Maternitatea Giuleşti. - See more at: http://www.dcnews.ro/ministerul-sanata-ii-executat-silit-in-cazul-incendului-de-la-maternitatea-giule-ti_485834.html#sthash.gkmIkrtI.dpuf

În 16 august 2010, în jurul orei 18.30, în salonul de Terapie Intensivă nou-născuţi, din cadrul Secţiei de Neonatologie a Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sârbu", a izbucnit un incendiu în urma căruia şase nou-născuţi aflaţi în salon au decedat, iar alţi cinci au suferit vătămări corporale grave. De asemenea, s-a produs o pagubă materială de 1.500.602 de lei, prin distrugerea aparaturii medicale şi a celorlalte obiecte din salon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-02

In legatura cu acest articol...

Maternitatea Giuleşti nu a primit încă o hotărâre oficială în cazul bebeluşilor arşi

Dosarul Maternităţii Giuleşti, amânat din nou, pentru 4 iunie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz