2020-02-18 11:14

Ministrul Apărării RĂSPUNDE Rusiei. Declarația care ar putea porni SCANDALUL

 |  23:09
Ministrul Apărării RĂSPUNDE Rusiei. Declarația care ar putea porni SCANDALUL

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a reiterat faptul că nu se pune problema desfiinţării scutului de la Deveselu, în ciuda ameninţărilor şi provocărilor Rusiei.

"Am avut (discuţii n.r.) în cadrul NATO, a ministerialei de acum două zile. Bineînţeles că nu se pune problema desfiinţării acestui scut (de la Deveselu n.r.). Este un mod prin care Rusia provoacă mai departe, pe alocuri chiar şi ameninţă, dar nu se pune problema. Cu toată comunicarea, cu toate metodele prin care am încercat să să spunem şi să comunicăm real ceea ce există la scutul de la Deveselu, şi anume o structură defensivă, văd că modelul pe care Rusia a intrat peste tot, nu numai la noi (...) (este de n.r.) ameninţări ş.a.m.d., provocări de tot tipul", a declarat vineri Gabriel Leş, în cadrul unei emisiuni la România TV.Acesta a subliniat faptul că scutul este unul defensiv şi că nu se va avea în considerare retorica Rusiei privind acest subiect."Scutul de la Deveselu este un scut defensiv. Este o chestiune pe care o voi spune permanent, pentru că ăsta este adevărul şi nu are rost să discutăm altceva şi să intrăm în retorica Rusiei. (...) În virtutea ultimelor acţiuni ale Rusiei, (...) ne aşteptam la tot felul de astfel de provocări. Ele continuă şi vor continua, probabil, şi în perioada următoare. Repet, NATO este foarte ferm în toate deciziile care le-a luat şi va rămâne pe poziţia de apărare pe care o oferă aliaţilor. Va rămâne aşa cum a stabilit NATO. E un aspect pe care nu putem să-l discutăm în funcţie de declară astăzi Putin şi altcineva", a precizat ministrul Apărării, conform Agerpres.Gabriel Leş a adăugat faptul că îşi doreşte ca termenul de "ameninţare" să fie schimbat în "provocare", pentru că "ameninţare" sună destul de grav.Ministrul Apărării a precizat în acest context că în acest an România va găzdui unul din cele mai mari exerciţii conduse de SUA, în cadrul căruia 25.000 de militari vor fi pe teritoriul ţării şi vor face exerciţii comune, pentru a testa interoperabilitatea şi gradul de intervenţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

ANONIM
16 Feb 2019

TRARULE ; DALE O BOABA ELECTRONICA . CU RAZA DE ACTIUNE DE 5 - 10 KILOMETRI . SI FLUERA LA STELE CITEVA LUNI
SLUGILE LUI ANTIHRIST
16 Feb 2019

deschid ultimele porți, prin minciună. Biserica din catacombe este răstignită pe Golgota, iar ANTIHRIST ÎȘI CROIEȘTE DRUM PRIN FALSA SMERENIE. Un pas mai trebuie să facă, să ajungă unde și-a propus. Astăzi, mărul minciunii este bine cosmetizat. Scena e pregătită demult...totul începe când va vrea Dumnezeu. Nu e vorba de panică, ci de a nădăjdui numai în Dumnezeul cel adevărat. Cine își va duce crucea până la sfârșit, acela va fi mântuit. Și comuniștii au trimis la Rai, milioane de mucenici. Pe hristoșii mincinoși, îi rabdă bunul Dumnezeu pentru a putea noi păcătoșii să mergem pe care strâmtă a Adevărului, până la sfârșit. Cu rugăciunea inimii în gând. Iar de te va lua la război, să nu omori pe nimeni, căci acest război este pentru înscăunarea lui Antihrist. În catacombele ortodoxe, Adevărul în Hristos e ne-schimbat, de aceea slugile lui Antihrist se luptă cu Însuși Dumnezeu. Iisus Hristos S-a jertfit pe Sfânta Cruce pentru propovăduirea adevărului și a fost osândit de mai-marii arhierei. ISTORIA SE REPETĂ. ANTIHRIST VINE ÎN LOCUL LUI HRISTOS ÎN SCAUNUL ARHIERESC, DINTR-UN SIMPLU MOTIV: TOȚI ARHIEREII OFICIALI PROPOVĂDUIESC MINCIUNA PE FAȚĂ FĂRĂ NICIO JENĂ.
ACEASTA A FOST
16 Feb 2019

a treia ceremonie pe care Papa a vrut să fie văzută de toată lumea, ANUNȚÂND ÎN TOATĂ LUMEA CĂ FIUL PIERZĂRII TREBUIE SĂ VINĂ. ”Cât privește venirea Domnului nostru Iisus Hristos, să nu vă lăsați clătinați așa de repede în mintea voastră și să nu vă tulburați de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca și cum Ziua Domnului ar fi și venit chiar! Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip, căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării.”spune Pavel în 2 Tesalocineni. ”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine