2020-06-01 08:43

Ministrul Cuc, despre autostrada Ploiești-Brașov: ”Contractul va fi semnat până la sfârșitul anului”

 |  12:26
Ministrul Cuc, despre autostrada Ploiești-Brașov: ”Contractul va fi semnat până la sfârșitul anului”

Prezent marți la Brașov, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat că pe noua procedură, după ce a fost declarată obiectiv strategic de interes național, va fi semnat contractul cu un prestator până la sfârșitul acestui an pentru Autostrada Ploiești-Brașov.

„Va fi o procedură mai simplificată de achiziție, similară procedurilor care sunt desfășurate de Ministerul Apărării Naționale, mult mai rapidă. (...) Estimez că până la sfârșitul acestui an avem contractul semnat cu un prestator”, a declarat ministrul.

El a mai spus că decizia s-a luat deoarece negocierile cu consorțiul chinezo-turc ar fi prelungit termenul de începere a lucrărilor, iar guvernul trebuie să ia măsuri radicale acum pentru implementarea obiectivelor de infrastructură.

„Dorința mea a fost s-o facem pe buget de stat, pentru că se poate face, impactul este multianual. Eu m-am bucurat când a venit consorțiul chinezo-turc, dar și dacă stăm în negocieri trei, patru, cinci, șase luni, nu cred că mai este util. Noi trebuie să luăm niște măsuri radicale acum pentru implementarea obiectivelor de infrastructură. Ploiești-Brașov este un obiectiv care este dorit de români de foarte mult timp”, a declarat Răzvan Cuc, citat de Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-31Parerea ta...

FLORIN BUNEA
31 Iul 2019

ce facem cu autostrada aceasta.e rusinos,se vede neputinta sau hotia celor 30 ani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine