2020-07-10 03:09

Ministrul de Interne a anunțat SCHIMBAREA șefilor Jandarmeriei Române

 |  16:13
Ministrul de Interne a anunțat SCHIMBAREA șefilor Jandarmeriei Române

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat schimbarea din funcție a șefilor Jandarmeriei - generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu, care se vor întoarce la inspectoratele din care provin.

În funcția de inspector general al Jandarmeriei a fost numit Bogdan Enescu, șef al Inspectoratului de Jandarmi Ilfov, iar prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei a fost numit colonelul Ionuț Gabriel Câmpanu, șef al contingentului de jandarmi din Afganistan.

”De astăzi, am încetat împuternicirile celor care conduc Jandarmeria Română, domnul inspector general Florea şi domnul inspector general adjunct Ceauşescu.

L-am numit pe funcţia de inspector general pe domnul colonel Enescu Bogdan, în vârstă de 46 de ani, absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. Are 23 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române, a îndeplinit mai multe funcţii de conducere. În prezent este inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Ilfov şi nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 şi 11 august 2018.

Șef adjunct al Jandarmeriei Române a fost numit colonelul Ionuț Câmpanu, comandantul Contigentului de jandarmi din Afganistan.

În ultima perioadă, de o lună și jumătate, Jandarmeria nu a prea colaborat cu conducerea MAI, în mai multe domenii importante pentru România. Comunicarea cu Jandarmeria a lăsat de dorit în mai multe privințe, și la desecretizarea convorbirilor radio în dosarul 10 august

Noul inspector general va face o evaluare a ceea ce a fost și după această evaluare are misiunea să raporteze ce nu este în regulă la Jandarmerie, ca să putem îndrepta” a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

TARU
20 Dec 2019

Bravo barosane . Poate faci dreptate
CETATEAN
21 Dec 2019

Il pune sef pe BELINAS MIRCEA , DIN ZIMNICEA BELINA . FOTBALIST SI ARBITRU DE FOTBAL , JUDETUL TELEORMAN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz