2020-06-05 22:33

ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne l-a DEMIS pe șeful Poliției Române

 |  22:21
ULTIMA ORĂ: Ministrul de Interne l-a DEMIS pe șeful Poliției Române

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a declarat că l-a demis pe șeful Poliției Române, Ioan Buda, fiindcă s-au constatat nereguli în modul în care s-a acționat în cazul adolescentei ucise în Caracal.

„Am adus aici cei mai buni specialiști, adus forțe de la Corpul de control, am dispus această anchetă, dar vreau să vă asigur cu toată convingerea că sunt aici până la finalizarea anchetei, să mă asigur că toate lucrurile se vor desfășura într-un mod corect. 

Concluzii nu pot să spun. Aici lucrurile nu au o cale de întoarcere. V-am spus de când mi-am început mandatul că nu voi tolera niciodată ca lucrătorii din Poliția Română, cei care nu-și fac datoria, să rămână”, a spus Moga. 

Întrebat de ce l-a demis pe șeful Poliției din Caracal dacă nu ajungs încă la vreo concluzie, Moga a spus că „Trebuie să luăm măsuri drastice. Trebuie să plătească într-un fel sau altul. Și eu sunt cel care pot să plătesc când există un eveniment ca acesta”. 

Din ce pot să vă spun, lucrurile nu au fost așa cum au trebuit să fie, motiv pentru care am propus demiterea șefului Poliției Române, prefectul județului. A trebuit să luăm aceste măsuri, nu pot să mă bag eu în ancheta procurorului, a Ministerului Public. E o anchetă complexă și toate rezultatele vi le vom pune la dispoziție”, a spus Nicolae Moga. 

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a anunţat, vineri seară, că a propus demiterea şefului Poliţiei Române şi a prefectului judeţului Olt, precizând că locul lui Ioan Buda la şefia Poliţiei Române va fi luat de adjunctul acestuia, Florian Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26

In legatura cu acest articol...

Dăncilă cere demisia șefului Poliției Române, Ioan Buda, după crima din Caracal

DIICOT, detalii despre suspectul din cazul adolescentei de la Caracal: Nu era cercetat în dosarul precedentei dispariţii

STS, reacție după crima șocantă din Olt: Adolescenta din Caracal care a sunat la 112, găsită în zona indicată de STS

ULTIMA ORĂ. Un șef din Poliţia Olt, DEMIS în urma neregulilor în cazul fetei ucise în Caracal
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine