2020-07-07 19:26

Ministrul de Interne neagă că ar fi știut că protestele vor degenera

 |  23:51
Ministrul de Interne neagă că ar fi știut că protestele vor degenera

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri seara, la Romania TV, referitor la violentele izbucnite la protestul din Capitala, ca nu a primit informari prealabile de la servicii ca la miting ar fi urmat sa aiba loc provocari.

Intrebata cum s-a ajuns ca protestul sa degenereze in violente, Carmen Dan a spus ca "in urma unor provocari s-a ajuns la aceasta situatie". "Jandarmii sunt provocati in acest moment", a afirmat ea intr-o interventie telefonica la Romania TV, facand apel la "oamenii de buna credinta sa se distanteze" de locul in care au loc incidentele violente.Carmen Dan a precizat ca, "in acest moment", nu detine informatii cu privire la identitatea persoanelor care au provocat incidentele. Intrebata de asemenea daca a fost informata de catre servicii de eventuale provocari ce ar uma sa aiba loc la protestul din aceasta seara, Dan a raspuns: "Nu am primit informari ca la mitingul din aceasta seara urmau sa fie provocari. Eu nu am primit o asemenea informatie, dar am luat toate masurile necesare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

CIUMA ROSIE.
02 Feb 2017

Totul a fost premeditat de laboratoarele de propaganda a mafiei PSD.Este urgenta SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEIMAFIOTE P.S.D..ACEASTA SLUGA A NAZISTULUI dragnea TREBUI SA PLECE IMPREUNA CU GUVERNUL ''LA FAMIGLIA''.
SRII
02 Feb 2017

Rtv au anunțat pe crol ca membrii galeriilor vor veni la protest cu 3-4 ore inainte de sosirea acestora.ei aveau informația de la MAI carmen dan.MAI stiau ca aceste galerii vor veni.
CHICHI
02 Feb 2017

Se pare ca numirea secretarei de scoala drept ministru de interne,se intoarce impotriva mustaciosului tractorist de Teleorman! Ha ! Ha! Ha!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz