2020-07-03 12:56

Ministrul Economiei: Firea să plătească căldura, nu să ceară bani la mișto de la Guvern. Vom executa Primaria

 |  08:33
Ministrul Economiei: Firea să plătească căldura, nu să ceară bani la mișto de la Guvern. Vom executa Primaria

Primăria municipiului București ar putea fi executată silit, pentru recuperarea banilor pe care RADET și Termoenergetica îi datorează ELCEN, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, la Realitatea PLUS.

„ELCEN nu se va opri, iar Primăria va fi executată silit. Vom găsi o soluție, nu putem merge așa la infinit”, a declarat Popescu la Realitatea Plus.

Ministrul spune că Termoenergetica nu a semnat contractul cu ELCEN, apreciind că PMB „trage de timp ca să nu plătească facturi”.

Popescu a adăugat că primăria a solicitat Guvernului 670 de milioane de lei, sumă egală cu fondul de rezervă al Guvernului, deși are „un buget enorm” și fiind convins că are bani în cont. „Cred că au cerut banii la mișto”, a spus ministrul.

Virgil Popescu a dat asigurări că ELCEN nu va întrerupre furnizarea energiei termice, dar că gazele trebuie plătite. „Primăria trebuie să înțeleagă că bucureștenii plătesc și ea trebuie să plătească mai departe”.

Ministrul a spus că este foarte bine că a început urmărirea penală in rem în legătură cu problema energiei termice în București și susține că municipalitatea practică un șantaj politic pentru a obține bani de la Guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-19Parerea ta...

ZIARIST
19 Dec 2019

Sa taie lemne din padurea Baneasa unde are citeva hectare teren , mostenire de la masa .
ANDU
19 Dec 2019

Bai prostovane, nu vezi că faultezi lb. română din toate pozițiile? Marș la gramatica de a 4-a lombrozian de pripas!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz